in

ŠTA NAS OČEKUJE TOKOM APRILA NA ZVEZDANOM NEBU?

PIŠE: SANDRA RISTIĆ, ASTROLOG

Kada proširimo svoju mapu, vidimo širu sliku.

Zašto to ne radimo često? Nije nam potreban neki poseban alat ni znanje. Pokušajmo da se izmestimo iz situacije, kao da je posmatramo iz tuđih cipela. Ako ovo uvežbamo, mnogi odnosi će nam biti jasniji.

Tokom aprila Sunce je u znaku Ovna, što pokreće i budi našu potrebu za dešavanjima. Kao što proleće budi drveće i cveće, tako se i mi budimo iz zimskog sna. Divno je da iskoristimo priliku da želje, koje smo kreirali tokom marta, sprovedemo u delo.

Dobro ste čuli. Sada je vreme za kreiranje onoga o čemu već neko vreme sanjamo.

KAKO ĆEMO TO URADITI?

Lako. Pokrenemo se, uradimo nešto što je mali korak koji nas vodi ka ostvarenju snova. Tokom marta smo maštali, bili zbunjeni. Razmišljali smo o gomilu tema, ali smo bili pospani, pa nikako da nešto konkretno uradimo. Sada je vreme za te prve male korake. Ne treba da uradimo ništa grandiozno, niti posebno. Sitnice menjaju svet. Zato mali korak ka cilju. Neka to bude jutarnja rutina, koja nam popravlja energiju dana.

Energija znaka Ovna ubrzava naše potrebe, ubrzava situacije i ljude oko nas. Nestrpljenje raste ako ne uradimo ništa po pitanju naših ciljeva.

Ako proširimo ugao gledanja, otkrićemo nove vidike. Saznaćemo da možemo nešto drugačije.

Proleće i Sunce u Ovnu donosi pokretanje novih životnih tema u našem život. Odlično je da pokrenemo nove projekte ili nešto privatno. A kada proširimo našu mapu vidimo da ima dosta teritorija koje tek možemo da osvojimo.

Okrenite stranicu svog života i pišite novo poglavlje. Ne treba nam mnogo, samo da uradimo nešto kako bi bili bliži ostvarenju svojih snova. Znak Ovna nas asocira na pokretanje, na stvaranje, na akciju. Bez pokretanja nema ni događaja.

AKO NIŠTA NE URADIMO, NARAVNO DA SE LJUTIMO.

Tokom aprila pored energije akcije, imamo i energiju Riba, koja je zadužena za kreiranje i maštanje. Najbolji spoj je kada zamislimo želju, a onda uradimo nešto konkretno kako bi je ostvarili. Od zamišljanja, nemamo ništa, ako se ne pokrenemo.

Venera prelazi u Ribe 5. aprila, a Mars 15. aprila. Jupiter i Neptun produbljuju temu senzualnosti. Kada spojimo znak Ovna i Riba, dobijamo kreiranje ciljeva, ali i njihovo ostvarenje. Snovi se ostvaruju kada mi uradimo nešto. Ako iskorpistimo ovaj spoj, možemo proširiti mapu manifestovanja.

Snovi nam ništa ne znače ako stojimo u mestu. Možemo sanjati do sutra, ali ako ne ustanemo iz kreveta i ne uradimo nešto, na kraju se ništa ne desi. Ribe nam omogućavaju sanjarenje, a Ovan nam daje mogućnost da krenemo u akciju.

Ne mrzi nas ništa. Imamo elana da uradimo sve što je potrebno. Jedino što ne treba da žurimo. Ako smo nestrpljivi, sve pada u vodu. Kada požurimo, sapletemo se. Stepljenje je ono što nam širi percepciju tokom aprila.

Ako želimo da se ciljevi ostvare tokom aprila, potrebno je da šetamo. Ovan voli kada je u pokretu, kada se nešto dešava. Ako treniramo, ako smo fizički aktivni to nam popravlja raspoloženje. Makar prošetali svaki dan, to će pokrenuti energiju u nama.

Ukoliko osetite nervozu, izađite napolje. Nemojte sedeti. Samo neka se nešto dešava. Tada fokus stavljate na akciju.

Ako pričamo o ljubavi tokom aprila najbolje je da pratiti osećaj. Prepustite se situaciji. Venera i Mars su početkom meseca u Vodoliji, ali zatim prelaze u Ribe. Neki momenti nas mogu zbuniti. Ali sa druge strane čuda se dešavaju onima koji veruju.

Pomešajte relaks sa akcijom i dobićete kreiranje onoga što želite. Još kada pratimo osećaj, najbolji rezultati su pred nama. Ako želite ostvarenje poslovnih ili ljubavnih želja pravi je momenat za to.

KADA VERUJEMO I DOK MAŠTAMO, ALI I KADA URADIMO NEŠTO KONKRETNO TADA REALIZACIJA POSTAJE MOGUĆA.

Zaljubljenost u život je tako moguća dok je Sunce u Ovnu. Iskoristite april za ljubavi koje nas svakodnevno pokreću. Druženja, boravak u prirodi ili ono što je za vas posebno.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MAPA UNUTRAŠNJE GEOGRAFIJE

FOTOGRAFIJA KAO LJUBAV, ZNANJE, OSVAJANJE PROSTORA