in

HOROSKOP ZA MART

PIŠE: ASTRO LEA

OVAN

Ljubav

Za vas je ovo dinamičan i živopisan mesec, iako vaš partner možda neće moći da vas prati iz određenih razloga. Moguće je da je voljena osoba zauzeta poslovnim ili ličnim obavezama, što može rezultirati privremenim udaljavanjem. Međutim, odnos između vas i partnera bi trebao ostati prilično korektan, iako povremeno mogu nastati trenuci sumnje i ljubomore. Ovaj mesec može označiti ozbiljne pripreme za zajednički život ili brak za neke parove, ili barem dogovore u tom smeru. Upo­zorenje važi za one Ovnove koji možda “sede na dve stolice”, budući da tajne lako mogu postati javne, pa je oprez neophodan. Slobod­ni Ovnovi će, od ulaska Sunca u njihov znak i početka proleća, doživeti strastven i ljubavno ispunjen period. Pre proleća, mogu se pojavi­ti tajne simpatije, avanture ili ljubav sa onima koji su udaljeni.

Posao

Budite aktivni na poslu u prvoj nedelji marta jer prva polovina meseca donosi značajne mogućnosti. U tom periodu, možete završi­ti započete projekte ili otvoriti nova, uspešna poglavlja. Ulaskom u drugu polovinu meseca, treba biti pažljiv pri sklapanju poslovnih do­govora – obratite posebnu pažnju na ono što potpisujete i ne žurite sa ulaskom u poslovne angažmane, posebno ako nisu jasno definisa­ni ili ukoliko nema potpunog poverenja u su­protnu stranu.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju tokom celog meseca, posebno u drugoj polovini. Drugi deo marta može doneti potencijalne povrede i respirator­ne probleme, stoga je važno obratiti pažnju na zdravstvene aspekte.

BIK

Ljubav

Tokom većeg dela marta, primetićete izraže­nu osetljivost, što može rezultirati tumačen­jem reči i postupaka partnera na svoj način. Osećaćete se pomalo nesigurno, sumnjičavo ili zabrinuto, iako nema konkretnih razloga za brigu. Važno je ceniti podršku i emocije koje partner pruža, te pokušati gledati kroz prste eventualnim “ispadima”. Rasprave se ne pre­poručuju jer neće doneti pozitivne promene. Uprkos sitnim nesuglasicama, u ovom me­secu će emocije biti naglašene. Moguće su povremene poteškoće u usklađivanju slobod­nog vremena, ali trudite se da svaki zajednički trenutak bude ispunjen i lep. Slobodni Bikovi mogu očekivati emotivne prilike kroz poslov­ne kontakte, prijatelje i društvene mreže, a iz nekog od tih odnosa može se razviti trajnija veza.

Posao

Mart je izuzetno značajan poslovni mesec, posebno u prvoj polovini, kad se možete kon­solidovati i pokrenuti nove uspešne poslovne inicijative. Imate naglašenu sposobnost za zaradu, ali budite oprezni jer se troškovi ta­kođe mogu povećati, naročito u drugom delu meseca, kad treba pažljivo upravljati dogovo­rima koji mogu imati finansijske posledice. U poslednjoj dekadi marta, obim obaveza može značajno porasti, pa ostanite smireni u sarad­nji s kolegama.

Zdravlje

Mogući su problemi s disajnim organima i aler­gijama. U poslednjoj dekadi meseca, mogući su problem sa sinusima i glavoboljom. Važno je obratiti pažnju na zdravstvene aspekte i pravilno se nositi sa stresom.

BLIZANCI

Ljubav

Početak meseca donosi spremnost na komp­romise i rešavanje problema iz prethodnog perioda. Međutim, sredinom marta, kada bu­dete zauzeti poslovnim obavezama, možete zapostaviti partnera ili postati nervozniji nego inače. Važno je pronaći ravnotežu i posvetiti dovoljno vremena voljenom biću. Izbegavajte laži, jer mogu izazvati probleme krajem mese­ca. Slobodni Blizanci mogu očekivati značajna poznanstva tokom poslednje dekade marta, posebno putem društvenih mreža i kroz prija­teljske kontakte.

Posao

Prva polovina meseca obećava uspeh i pokret ka rešavanju prethodnih problema. Ako tražite posao, ovaj period je povoljan za pronalaženje zaposlenja, a takođe su mogući kontakti sa stranim firmama. Brzo usvajanje novih znanja i veština omogućava vam da preuzmete vo­deću ulogu u poslovnom sektoru. U drugom delu meseca, budite oprezni prilikom dogovo­ra i izbegavajte brzoplete odluke koje mogu dovesti do većih grešaka.

Zdravlje

Iako ćete se osećati pozitivno, drugi deo mar­ta može izazvati osetljivost disajnih puteva, a neki mogu imati i probleme sa venama i cirku­lacijom. Važno je paziti na imunitet kako biste očuvali dobro zdravlje.

RAK

Ljubav

Mart donosi različite izazove za Rakove u emotivnim vezama. Neka iznenadna situa­cija vas može podstaći da preispitate svoje stavove i poboljšate odnos sa partnerom, is­pravljajući uverenja i zablude iz prethodnog perioda. Međutim, pojedini Rakovi će možda balansirati između dve osobe, sa jednom u ja­vnom odnosu, a sa drugom u tajnosti. Emoci­je će biti izuzetno intenzivne i ako razmišljate o održavanju dva odnosa, budite oprezni, jer drugi deo marta može doneti izazove i greške koje komplikuju situaciju. Posebna pažnja je potrebna u poslednjoj nedelji marta onima koji su u paralelnim odnosima, jer ovaj period može doneti probleme. Slobodni Rakovi će imati više potencijalnih partnera, ali važno je ne žuriti i pažljivo preispitati svoja osećanja.

Posao

Rakovi konačno dobijaju jasne ideje i shvataju gde su grešili u prethodnom periodu, poka­zujući spremnost da isprave te greške. Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu postići značajne rezultate tokom ovog meseca. Ipak, budite oprezni u trećoj dekadi marta, jer ovaj period može doneti greške i propuste, poseb­no u vezi sa papirologijom i dogovorima.

Zdravlje

Moguća je povremena nervoza i problemi sa spavanjem. Neki Rakovi mogu iskusiti tegobe sa respiratornim organima. Važno je obrati­ti više pažnje na ojačavanje imunog sistema kako biste očuvali dobro zdravlje.

LAV

Ljubav

Nakon izazovnog perioda koji je doneo pro­blem u komunikaciji, Lavovi ulaze u fazu u kojoj mogu postići dogovor i razumevanje sa voljenom osobom. Najpovoljniji period za vas je tokom prve polovine marta, a takođe i u poslednjoj dekadi meseca kad emocije postaju lakše i protočnije. Konačno ćete ima­ti mogućnost za provođenje više vremena sa partnerom, čak i zajednička putovanja, uz više druženja sa zajedničkim prijateljima. Međutim, budite oprezni da vam se prijatelji ne mešaju u odnos ili daju nepotrebne savete u vezi sa lju­bavnim životom. Slobodni Lavovi mogu uživati u pozitivnim kontaktima i druženju tokom ce­log meseca, a vrhunac ljubavi može se postići tokom poslednje dekade marta. Ovaj mesec donosi mnogo uživanja i pozitivnih dešavanja u ljubavi.

Posao

U drugoj polovini meseca, obratite pažnju na finansijski segment. Povedite računa o pote­zima i dogovorima koji mogu uticati na vaše finansije. Generalno, pred kraj prve nedelje meseca, očekujte povećanu aktivnost, nove energije i poslovne šanse. Vaši planovi mogu početi da se ostvaruju, a podrška važnih poslovnih ljudi će biti prisutna.

Zdravlje

Od ulaska u treću dekadu meseca, vaša ener­gija se potpuno vraća kao da se budite iz du­gog zimskog sna. Preporučuje se više kretan­ja kako biste održali vitalnost. Povedite računa o ishrani.

DEVICA

Ljubav

Zauzete Device mogu očekivati prilično buran period u ljubavi tokom prve polovine marta. Sa partnerom će se teže postizati dogovori, a pri­sutni će biti i povećana netrpeljivost i nervoza među partnerima. Sredinom marta dolazi do još veće oscilacije raspoloženja u odnosu sa voljenom osobom. Tih dana može se dešavati da iznenada dođe do sumnji, napetosti i brzin­skih rasprava, bez konkretnog razloga. Važ­no je truditi se da tokom drugog dela marta budete fleksibilniji jedno prema drugom. Slo­bodne Device mogu očekivati interesantnu i podsticajnu komunikaciju sa nekim, pre svega kroz poslovni segment, što može brzo dovesti do produbljivanja kontakta, pa čak i ulaska u stabilnu emotivnu vezu.

Posao

Početak marta donosi značajno poboljšanje u poslovnom segmentu za Device. Potvrda nečega što su dugo čekale dolazi, a period do polovine meseca donosi nove kontakte i poslo­vne prilike, kao i uspešne dogovore. Međutim, sredinom meseca treba biti oprezniji, jer na poslu može biti povećane nervoze, nerazume­vanja i potencijalnih poslovnih grešaka. Save­tuje se izbegavanje rasprava sa saradnicima.

Zdravlje

Nivo nervoze i stresa može biti povišen tokom celog marta, posebno u drugoj polovini mese­ca. Potrebno je paziti na povrede, a mogući su i problemi sa varenjem i snom.

VAGA

Ljubav

Ulaskom u mart mesec, primetićete promene u partnerovom ponašanju, što će rezultirati većim razumevanjem i zajedničkim aktivnos­tima. Partner će vas podsticati na planove, izlaske, pa čak i putovanja. Iako vam to prija, vaša energija će veći deo marta biti usmerena ka poslovnim obavezama, stvarajući povreme­ne raskorake između posla i odnosa sa part­nerom. Ipak, prelaskom u treću dekadu marta, dajete prednost ljubavi. Slobodne Vage mogu očekivati povećanu pažnju suprotnog pola, sa interesantnim i podsticajnim događanjima. Konkretnije ljubavne veze mogu se razviti u poslednjoj dekadi meseca, a kod nekih čak i do kraja marta.

Posao

U drugom delu meseca, budite oprezni zbog tenzija sa saradnicima i povećanog rizika od grešaka i nesporazuma u radu. Posvetite posebnu pažnju dokumentima, jer se mogu pojaviti i pravni problemi. Prva polovina mar­ta nudi podsticajne mogućnosti za pokretanje novih projekata i saradnju sa stranim firmama. Ovaj mesec je povoljan za finansijski prospe­ritet.

Zdravlje

Povećajte fizičku aktivnost, a plivanje može biti posebno korisno. Posetite zubara.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vaš partner će preduzeti prve korake ka rešavanju problema iz prethodnog perioda, iskazujući želju za otvorenim i iskrenim razgo­vorom. Iako potpuni kompromisi možda nisu trenutno izvodljivi, bićete spremni da adekvat­no saslušate, odgovorite i izrazite svoja osećanja. Odnos između «zaraćenih strana» sada može evoluirati ka stabilnijem i emotivni­jem stanju. Iako će biti izazova, škorpionski odnosi mogu postati stabilniji i emocionalno bogatiji. Slobodne Škorpije će biti otvorene za emotivna dešavanja, privlačeći pažnju i uži­vajući u druženjima.

Posao

Privatnici će imati solidan mesec, poseb­no u finansijskom smislu, sa mogućnošću pokretanja sopstvenog posla. Finansije će biti centralna tema, sa dobrom predispozicijom za zaradu. Ipak, u drugom delu meseca, potre­ban je oprez u vezi s ulaganjima i troškovima. Energija, samopouzdanje i odlučnost će biti na visokom nivou, omogućavajući vam da na­pravite značajne poslovne preokrete.

Zdravlje

Naglašena nervoza i stres, posebno u drugom delu meseca. Povedite računa o brzini u sao­braćaju kako biste izbegli povrede.

STRELAC

Ljubav

Tokom marta, Strelčevi u vezama i brakovima doživeće različite faze. U prvoj polovini mese­ca, pruža vam se prilika da poboljšate odnos sa partnerom i uživate u zajedničkim aktivnos­tima. Međutim, ulaskom u drugi deo meseca, može se pojaviti nervoza, više rasprava, sum­nji i brzopletih izjava, što u nekim slučajevima može čak dovesti do prekida odnosa. Prepo­ručuje se strpljenje, jer poslednjih dana mese­ca možete stabilizovati odnos i ponovo uživati sa svojim partnerom. Slobodni Strelčevi od 4. marta mogu očekivati pojačanu komunikaciju i interesantna poznanstva. Iako možete brzo započeti vezu, najpovoljniji period za ulazak u emotivnu priču bio bi u poslednjoj dekadi me­seca kada je polje ljubavi izuzetno naglašeno.

Posao

Nervoza i brzina u drugom delu meseca mogu prouzrokovati probleme u poslovnom seg­mentu, posebno u odnosima sa saradnicima. Oprez je potreban u izbegavanju konfliktnih situacija i pažnju treba usmeriti na potencijal­ne greške. Prva polovina marta je povoljna za važne dogovore, papirologiju i kontakte sa kli­jentima. Ovaj period vam olakšava ostvarivan­je željenih ciljeva.

Zdravlje

Drugi deo meseca može doneti promenljivo raspoloženje, naglašeno nerviranje i stres. Obratite pažnju na mogućnost povreda tokom ovog perioda.

JARAC

Ljubav

Sa voljenom osobom vas očekuje aktivan i di­namičan period, obeležen dešavanjima, kre­tanjem i zanimljvim događajima. Aktivnosti kao što su kraća putovanja, izlasci, šetnje pridono­se osećaju bliskosti i poboljšavaju vaše među­sobne odnose. Međutim, u drugom delu mese­ca, moguće su situacije koje izazivaju nervo­zu i nesporazume, što može dovesti do nekih neprijatnih trenutaka ili rasprava sa partnerom. Iako su ovi trenuci prolazni i verovatno neće ugroziti stabilnost vašeg odnosa, preporučuje se izbegavanje konflikata. Slobodni Jarčevi, vaše polje komunikacije, kontakata, putovanja i susreta je naglašeno tokom celog meseca. Preko poslovnih veza, prijatelja ili društvenih mreža, može se pojaviti osoba koja će privući vašu pažnju.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakod­nevice doprineće pokretanju i oblikovanju raz­ličitih poslovnih aktivnosti. Međutim, povećan­je obima obaveza, naročito u drugom delu meseca, može izazvati tenzije sa saradnicima i neprijatne situacije sa kolegama. Važno je da pažljivo razmatrate dogovore i odluke, izbega­vate impulsivne postupke i ne donosite odluke u trenucima besa.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje je dobro, ali u drugom delu meseca trebali biste biti oprezniji u saob­raćaju i izbegavati situacije koje mogu uzroko­vati povrede. Povremeno možete osećati jake oscilacije u raspoloženju i pojačanu nervozu.

VODOLIJA

Ljubav

Sa izlaskom Marsa iz vašeg znaka, gde je kra­jem februara doneo izazove i teškoće, prelazi u polje kreativnosti, ljubavi i zabave. Ovaj prel­azak donosi osveženje i oživljava vašu emo­tivnu sferu. Kretanje Merkura kroz znak Riba doprinosi osećaju slobode, lepršavosti i du­hovitosti. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju pred sobom povoljan period, s nekoliko tenzija u drugom delu meseca, koje će zahvaljujući pozitivnim aspektima lako prevazići. Očekuje vas obilje dešavanja i uživanja sa partnerom. Slobodne Vodolije mogu privući pažnju udva­rača, pa se nemojte čuditi ukoliko se nađete na slatkim mukama prilikom biranja između potencijalnih partnera.

Posao

Mart je izuzetno povoljan za akciju, kreativ­nost, dešavanja i promene u poslu. Očekuju vas pozitivni rezultati ukoliko planirate da uve­dete neke novine, a neki od vas mogu istov­remeno obavljati više poslova, što će doprineti poboljšanju finansijskog stanja. Iako ćete sva­kako trošiti, mesec je pogodan za poboljšan­je finansija na lakši način nego što očekujete. Mart je za vas mesec dogovora, putovanja, aktivnosti i uspostavljanja novih poslovnih sa­radnji.

Zdravlje

Vaše opšte zdravlje je uglavnom dobro, ali preporučuje se da povedete računa o pravilnoj ishrani kako biste izbegli eventualne zdravst­vene probleme tokom marta.

RIBE

Ljubav

Do sredine meseca imate dovoljno vremena da stabilizujete odnos sa partnerom, posti­gnete dogovore i započnete njihovo ostvari­vanje. Mars u vašem znaku može rezultirati uređenjem doma ili renoviranjem, ali isto tako i čestim izlascima van kuće. Međutim, na sa­mom početku meseca, možete ući u fazu kada je komunikacija s partnerom izazovnija. Iako imate podršku partnera, skloni ste sumnjama, nervozi oko sitnica i izazivanju konflikata. Sa­vet je da se fokusirate na ljubav i zaboravite na nervozu. Slobodne Ribe, s obzirom na pri­sustvo Venere u vašem znaku tokom druge dve dekade meseca, privlačiće ljubav i mogu očekivati zanimljive ljubavne ponude. Na vama je kako ćete na njih odgovoriti.

Posao

Ovo je povoljan period za pokretanje privatnog biznisa, a za one koji se već bave time, sledi povećanje obima posla i finansijskih dobita­ka, posebno u trećoj dekadi marta. Ono što ste dugo planirali ili o čemu ste maštali, sada može postati stvarnost. Generalno, pred vama je korektan poslovni period, ali u drugom delu meseca budite oprezni s ishitrenim odlukama i konfliktima sa saradnicima.

Zdravlje

Uglavnom ćete se osećati dobro, ali u drugom delu marta obratite pažnju na moguće povre­de. Vaši disajni organi su osetljivi, pa preduz­mite korake kako biste ojačali imuni sistem.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

VINARIJA 100 ŽENA

PUT NOVIH MOGUĆNOSTI I USPEHA