in

SAVE MY BAG

Milena NikitovićPIŠE: MILENA NIKITOVIĆ
FOTO: INSTAGRAM @savemybag

Savršen izbor za modernu i praktičnu ženu: inovativne torbe od likre koje su postale fenomen

Zovu se SAVE MY BAG (Sačuvaj moju torbu) i štite naše lične stvari u svim vremenskim uslovima, na putovanju ili na poslu. Zahvaljujući inovativoj tkanini, sačinjenoj od mešavine poli-tkanina sa dodatkom vlakana likre, Save my Bag torbe su izdržljive!

Save my Bag torbe su dostupne u puno različitih boja i dezena kao i raznih modela, neki od kojih su Icon, Joy, Weekender, Portofino e HippyJoy i prodaju se u preko 30 zemalja širom sveta i 800 prodavnica. Mogu se prati i postale su pravi fenomen upravo zbog svoje funkcionalnosti, ali i zahvaljujući super ceni, tako da ne iznenađuje činjenica da danas ovaj uspešni mali biznis predstavlja ne samo uspeh za italijanskog biznismena iz Bergama koji ih je stvorio, već je Save my Bag ušao i u „studiju slučaja”, koje izučavaju studenti Bocconi univerziteta u Milanu, na predmetu Strategijskog menadžmenta.

Cene im se kreću do 100 evra, a njihov jedini problem je u tome što su dostupne u toliko puno boja da uopšte nije lako izabrati. Pokušajte i vi da pronađete baš onu pravu, suočeni sa mnoštvom boja i dezena!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

GIRL PANIC – Girl gang

KUĆA SREĆNOG STOMAKA