in

SA STILOM U NAJLUÐU NOĆ

Milena NIkitovic

Piše: Milena Nikitović

Kraj je novembra i uskoro ćemo početi da razmišljamo o dočeku Nove godine, a onda će doći na red i omiljeno pitanje: “Šta planiraš da obučeš?”

Mnoge od nas nemaju odgovor na to pitanje do poslednjeg trenutka. Možda je vreme da počnemo da razmišljamo o našoj toaleti u najluđoj noći! Evo nekoliko ideja za Vas koje volite da ste elegantne, ali i one koje više vole da stave u prvi plan spontanost i obuku nešto ležerno i komotno. Naravno, sve zavisi od toga kako i gde ćete provesti veče.

Za dame koje će Novu godinu dočekati na trgovima gradova, važno je utopliti se, pa se akcenat može staviti na lice dobrom šminkom! Možda ćete biti u kući prijatelja i nećete puno mariti za toaletu. Ipak, praznici su, i bilo bi lepo izgledati “skockano“, pa čak i u omiljenim farmerkama sa nekim svečanijim džemperom ili bluzom, dovoljno je začiniti ih efektnim minđušama, dobrim manikirom – i gotovo!

Za one koje bi da se pozabave stajlingom, (mini) haljina, i to baš crvena, mogla bi da bude pravi kompromis za glamur večeri. Za dodatni casual look, trebalo bi nositi ravne cipele ili bajker čizme. O crvenoj nijansi odeće treba razmisliti, jer zbog intenzivnosti boje, crvena ne stoji dobro svakome, ali je efektna i kad stoji – izaziva “WOW“ efekat. Danas tradicija crvene haljine pomalo nestaje, posebno među onima koji vole da nose crveno donje rublje i time isprate verovanje da 31. decembra valja imati na sebi nešto crveno.
Mala crna haljina, klasična ili malo fazonirana, za sve nas koje prečesto izgovaraju: “Ne znam ili nemam šta da obučem”, siguran je izbor. Uz neki šljokičasti detalj, broš, šal, u kombinaciji sa ludim čarapama ili visokim čizmama, izbeći ćete kliše i izgledati nesvakidašnje.

moda2

Svečanijem izgledu pomaže i što su šljokice i štras sve popularniji, i mogu se naći i videti u mnogim kolekcijama i radnjama. Crne suknje, haljine i kombinezoni sa šljokicama, zlato ili srebro, nose se u svim nijansama i formama tokom praznika. Pustite mašti na volju i opustite se! Koža, ili njena imitacija, dobar je izbor za novogodišnji stajling. Od pantalona do sukanja, popularnih helanki, sve se uspešno može uklopiti sa svečanijim detaljima, toliko pristutnim u toku praznika. Častite se nekim lepim efektnim brošem ili prstenom!

Pravilo je da nema pravila. Srećna Vam Nova 2016. modna godina!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

DA LI VERUJEŠ U ŽIVOTNI PROCES?

PRESNO GURMANSTVO