in

SAMO NEKA JE VESELO!

PIŠE/FOTOGRAFIJE: ALEKSANDAR TOPIĆ, GRAFIČKI DIZAJNER I DIZAJNER MODNIH DODATAKA

U prethodnih par sezona je na muško odeljenje svih radnji, na velika vrata, ušao desen. Cvetni, karo, prugasti, ornament, boho ili tufnasti desen pojavio se na pantalonama, košuljama, majicama, čarapama, modnim dodacima poput kačketa, kravati i leptir-mašni.

   

Šara, ponajviše ona koloritno-vibrantna, do sada je bila namenjena ženama, ali su je muškarci oberučke prigrlili, što možemo videti na ulicama. Mlađe generacije veoma vešto kombinuju, u jednoj odevnoj kombinaciji, čak i pet desena, što je za svaku pohvalu.

Surfujući Instagramom, možemo da nađemo pregršt ideja, te onim danima kada ponestane inspiracije za uklapanje ili za kupovinu novih modnih dodataka, dovoljno je samo da bacimo pogled na profile posvećene muškoj modi. Preporuka za tri Instagram profila: @trevor_stuurman, @thesartorialist i @fashionbeanscom.

Dve preporuke za uveseljavanje jeseni koja predstoji su desenirane leptir-mašne i čarape.

Od razdragane i šarene leptir-mašne se ne treba bojati! Ukoliko ste poklonik jednostavnih odevnih kombinacija, odaberite odelo u jednoj boji sa kvalitetnom jednobojnom košuljom, a leptir-mašnu uparite sa cipelama ili čarapama. Igrajte se i uklapajte! Uz teget odelo, neka leptir-mašna bude teget sa raznobojnim cvetićima, a čarape u boji cvetova. Ako ste smeli, neka kombinacija bude sastavljena od farmerki, belih patika, crvenih čarapa na bele tufnice i crne leptir-mašne na bele tufnice. Uz žute patike i crne pantalone na bele tufne, preporučujem leptir-mašnu u crvenoj boji sa belim zvezdama.

Svaka odevna kombinacija, školska, poslovna ili ona za odlazak na druženje, biće neočekivana ako se odlučite za čarape sa desenom. Za muškarce koji odlaze na posao u pantalonama i džemperima, preporučujem čarape u karo desenu. On je uvek muževan! Neka kolorit bude usklađen sa džemperom. Tufnice su uvek valjan izbor, takođe.

Mladi (duhom) će biti od stila ako odaberu čarape sa desenima inspirisanim hranom, životinjama i cvećem.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NAŠI OČEVI VS. MI

U FOKUSU ENERGETSKI SMOOTHI OD BUNDEVE