YASSESSENTIAL, PRIRODNA ASTROHEALING KOZMETIKA

PIŠE: JASMINA MRDALJ

Prirodni, veganski, kozmetički proizvodi “YassEssential” zaista vam pružaju vrhunsku negu lica i tela, uz divne mirisne note čitavog spektra cvetnih esencija i eteričnih ulja lekovitog aromatičnog bilja, kroz njihovo aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na koži. Upakovani u luksuznu ambalažu i vise nego prepoznatljiv brend, na prvi pogled su pobrali sve simpatije kod naših potrošača.

Ime brenda “YassEssential” dolazi od jednog od najzastupljenijih sastojaka u kozmetičkim proizvodima “YassEssential”, jasmina, čiji cvet pleni uz topao, elegantan i senzualan miris, sa slatkom cvetnom aromom. Zahvaljujući svojim sastojcima, jasmin će vam osigurati neodoljiv, božanstven miris celog tela. U kombinaciji sa čitavom lepezom i drugih esencijalnih ulja sadržanih u našim prirodnim kozmetičkim proizvodima pruža vam se jedinstvena prilika da doživite nešto uistinu posebno, uz svakodnevnu negu vašeg lica i tela.

Zbog svojih blagotvornih dejstava na kožu, pored jasmina, naši kozmetički proizvodi sadrže bogate formule i biljnih ulja jojobe, argana, masline, ploda divlje ruže, avokada, makadamije, boraga, badema, lešnika, sandalovog drveta, pačulija, etarska ulja tamjana, smilja, ylang ylanga, geraniuma i drugih ulja koja našim dragim potrošačima pružaju zaista poseban doživljaj nege i aromaterapije uz intenzivne prirodne mirisne note.

Pored biljnih, eteričnih ulja u nekim od naših proizvoda sadržane su i potpuno prirodne Bahove cvetne esencije koje se odlično kombinuju u kozmetičkim preparatima za lice i telo.

Osim palete kozmetičkih proizvoda, brend YassEssential u svom astrohealing asortimanu nudi i 7 čakra sprejeva sa kristalima i eteričnim uljima koja nam potpomažu u balansiranju naših energetskih centara.

Naš, po mnogo čemu jedinstveni brend – YassEssential, koji inspiraciju pronalazi u samom srcu prirode, zahvaljujući svojim senzualnim, topivim teksturama koje se savršeno stapaju sa kožom, kao i prepoznatljivim, očaravajućim mirisima, polako, ali sigurno, zauzima svoje mesto u srcima naših potrošača.