in

NAMASTE

PR TEKST

U čarobnom ambijentu na Vračaru, u tihoj i mirnoj ulici Lamartinova 19/1, smešten je studio za negu i lepotu tela „Namaste“. Kada odlučite da se posvetite sebi i svojoj lepoti, studio „Namaste“ je pravo mesto za vas. Tim profesionalaca specijalizovanih za najmodernije metode nege tela, pruža vam vrhunske usluge, koje zaslužujete vi i vaše telo:

– Tretmani lica (čišćenje, anti-anging zrele kože, 3D lifting lica, vrata i dekoltea)
– Masaža relax, sportska, anticelulit, 3D masaža lica
– Japansko iscrtavanje obrva (microblading)
– Manikir (izlivanje ojačanja, gel lak)
– Pedikir
– SPA tretmani za ruke i noge
– Kozmetički tretman Murad kozmetikom
– Masaža lica, nogu, masaža tigrastom školjkom
– Depilacija hladnim voskom, šećernom pastom
– Maderotherapy (jedini najdelotvorniji tretman za brzo eliminisanje celulita i oblikovanje nogu, idealan za najuporniji celulit – tretman oklagijama)
– Profesionalno šminkanje
– Saveti o zdravom načinu ishrane

RENEW Lift ultrazvučno zatezanje lica, vrata, dekoltea i topljenje masnih naslaga anticelulit programom.

JETPEEL 3D lifiting za mlađi i svežiji izgled, a holivudski sjaj!

I, upravo u ovom, letnjem izdanju RYL magazina, kada sve miriše na opuštanje, odmor, lepotu, sjaj, govorićemo o novom savremenom i neinvazivnom tretmanu JetPeel.

JETPEEL 3D LIFTING

Novi trend u svetu lepote! JetPeel 3D LIFTING je minimalno invanzivan, nežan tretman bez skalpela, koji omogućava mlađi i svežiji izgled kože lica i tela, ali ne u potpunosti transformisan. Ovaj sistem je efikasan i jedinstven zbog nekoliko fizičkih karakteristika JetPeel Sistema: veličina kapljice koja izlazi iz mlazinice je između 1 do 16 mikrometara, pri prosečnoj brzini od 200 m/s, pritisak na kožu je do 1 atmosfere. Kao što je poznato, ljudska koža ima veliki broj “rupa“ (folikule dlake, znojne žlezde), kao I mikrokanala, koji se otvaraju u međućelijskom prostoru. Ovi kanali su propusni za vodu i gas, a njihova prosečna veličina je između 30 i 50 mikrometara. Kada uzmete u obzir da se na jednom kvadratnom centimetru kože nalazi od 50 do 4000 ovakvih kanala (na licu do 300, na dlanovima 400 i više), onda imamo veliko područje primene našeg inovativnog JetPeel Sistema. Potrošnja lekova ili aktivnih supstanci, prilikom mezoterapije, veoma je mala od 1,5 do 2 ml (2 ml je dovoljno za tretman lica, vrata i dekoltea). S obzirom na ovaj jedinstven način transdermalne aplikacije aktivnih supstanci ili fiziološkog rastvora, tretmani JetPeel sistemom su sastavni deo podmlađivanja kože, pored foto tretmana, kao i radiofrekventnih tretmana. Treba istaknuti da je tretman TDA bezbolan i ne dolazi do oštećenja zaštitne barijere epiderma, što je izuzetno važno za tretiranje raznih stanja kože, kao i kožnih oboljenja.

JETPEEL TRETMANI

Jet Sistem je revolucionarni aparat dizajniran za lečenje različitih stanja kože. Sistem sadrži specijalno dizajniranu ručicu za stvaranje supersoničnog dvofaznog mlaza, koji se sastoji od mikrokapljica tečnosti (fiziološki rastvor, jer solucije) i gasa (vazduha, ugljendioksida ili kiseonika). Supersonični mlaz ubrzava mikrokapljice i do 200 m/sec. Fizičke karakteristike mlaza utiču na kožu na nove i različite načine. JetPeel aparat je 3D Lifting koji radi na principu mlazne tehnologije i trenutno je najsavršeniji aparat za kompletno hidriranje lica, vrata, dekoltea i tela. Prilikom tretmana, svaka mikročestica na vašem licu se popunjava Bio-serumima iz kolekcije Jet Solution, hialuron, matične ćelije, botox, peptidi, pantenol, C vitamin, B kompleks vitamina, E vitamin itd. Od sada, ne morate da brinete, jer serija od 6 tretmana daje vašem izgledu novu dimenziju i posebnu lepotu.

JetPeel je odličan za sve tipove kože, poboljšava opšte zdravlje i efikasan je u tretmanima:

 1. uklanjanje finih linija i bora,
  2. opuštene kože,
  3. neujednačenog tonusa kože,
  4. proširenih pora,
  5. masne i nečiste kože,
  6. akni,
  7. oštećenja izazvanim suncem,
  8. znakovia starenja, podočnjaka, staračkih fleka,
  9. transdermalne aplikacije lidokaina (bez igle),
  10. mezoterapije bez igle
  11. regeneracija vlasišta

 

Živimo u veku kada je sve moguće, kada naša koža zaslužuje najbolje neinvazivne kozmetičke tretmane koje joj možemo priuštiti. Inovacija koja menja vaš izgled – simbioza hi-tech kozmetike i apsolutne relaksacije JetPeel – danas i u Beogradu. Ne dozvolite da vaša koža prerano stari usled užurbanog tempa života kojim živimo, dozvolite sebi najkvalitetnije tretmane za meku, blistavu, regenerisanu kožu, u trenucima relaksacije i predaha.

RADNO VREME:

ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-16h
nedelja na zakazivanje

Tel: 011/4095649, 0692656499

Studio za negu i lepotu tela „Namaste“, ul. Lamartinova 19, stan 1, Vračar, Beograd

Studio za lepotu Namaste Facebook

Studio za lepotu Namaste Instagram

www.studionamaste.rs

Dozvolite da MI brinemo o vašoj lepoti

NAMASTE! Sačuvaćemo mladost na vašem licu i telu.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SA SUNČEVE STRANE SVETA

ŽIVOT KAO NAJVEĆA DRAGOCENOST