in

NOVO U HYALU B5 LINIJI

KOMPLETNA DERMOKOZMETIČKA NEGA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE ZA HIDRATACIJU I PUNOĆU KOŽE

Od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B5 krema za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočna krema. Ova jedinstvena hidratantna formula namenjena za sve tipove kože i svako životno doba, obnavlja barijeru kože, vraća joj punoću i elastičnost i smanjuje vidljivost bora.

Januar 2021. godine – Otkako se pojavila #malaplavatajna u vidu, sada već čuvenog, Hyalu B5 seruma sa jedinstvenom formulom na bazi hijalurnonske kiseline, osvojila je srca milion žena širom sveta. Vođeni time, stručnjaci iz La Roche-Posay-a serumu koji je prepoznat kao broj jedan anti-age proizvod u apotekama[1], pridružili su čak dva nova proizvoda na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B5 kremu za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnu kremu. Ono što im je zajedničko jeste formulacija na bazi fragmentisane i hijaluronske kiseline visoke molekularne mase koja stvara nevidljivu barijeru na površini kože, zadržava vlagu i popunjava tanke linije i bore i vraća punoću koži na površini, ali i u dubljim slojevima kože i vitamina B5 koji pomaže procese prirodne obnove barijere kože, umiruje je i smanjuje osećaj neprijatnosti.  Od sada, ova tri moćna dermokozmetička proizvoda namenjena za sve tipove kože i sva životna doba, mogu biti vaši saveznici u svakodnevnoj rutini nege, čineći  vašu kožu hidriranom, obnovljenom i punijom, a bore i tanke linije manje vidljivijim.

MOĆNA HYALU B5 RUTINA NEGE KOŽE U TRI KORAKA:

1. HYALU B5 SERUM – SVEŽ HIDRATANTNI VODENAST GEL ZA SVE TIPOVE KOŽE

Na bazi hijaluronske kiseline, vitamina B, madecassoside i sa La Roche-Posay termalnom vodom, Hyalu B5 serum čini prvi korak rutine nege. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, ujutru i uveče, a namenjen je i za negu nakon kozmetičkih i estetskih procedura, jer – smanjuje crvenilo i produžava učinak.

2. HYALU B5 EYES – VISOKOEFIKASNA NEGA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Koža u predelu oko očiju je četiri puta tanja, a samim time i osetjivija, u odnosu na kožu na ostatku lica, što je čini dehidriranom. Inovacija u vidu Hyalu B5 Eyes okoloočne kreme efikasno smanjuje tragove umora, čineći da konture područja oko očiju deluju popunjenije. Nanosi se ujutru i uveče, a i idealna je i kao podloga za šminku.

3. HYALU B5 INTENZIVNA HIDRATANTNA KREMA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Formulisana sa aktivnim sastojcima na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5, Hyalu B5 krema za lice,  idealna je za dehidriranu kožu koja pokazuje znake starenja kao što su gubitak volumena, elastičnosti i pojava tankih linija i bora. Efikasno hidrira i umornoj koži vraća sjaj i blistavost. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, kao poslednji korak vaše rutine, ujutru i uveče. Može se koristiti i samostalno, ali ipak, najoptimalnije je nakon nanošenja Hyalu B5 seruma.

Ako ste zavoleli čuveni Hyalu B5 serum, prvi La Roche-Posay proizvod za negu protiv bora, nema sumnje da ćete voleti i ova dva moćna saveznika, jer – #malaplavanemazaborava. Moćna #HyaluB5ForAll linija i #HyaluB5range od sada su vaša idealna #AntiAging strategija. Svoj #LPRLove trio potražite u svim ovlašćenim apotekama.  Više informacija o Hyalu B5 serumu, kao i dva nova proizvoda Hyalu B5 kremi za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnoj kremi pronađite na:  www.laroche-posay.rs.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

СВЕТ ИЗ СВЕТЛОСТИ

SVI GLASOVI MORAJU DA SE ČUJU