in

KAKO DO SJAJA?

PIŠE: IVANA JELISAVČIĆ, AROMATERAPEUT

Da bi žena blistala mora biti ispunjena u svim životnim poljima koja ona smatra važnim. Kada žena donosi odluku u kojem smislu će se razvijati i u tome uspijeva, njeno samopuzdanje, siguran korak i čvrst pogled u oči otvaraju sva vrata. Drugi je počinju cijeniti, gledati kao primjer, jer iz nje vibrira tako jaka energija da ste željni i zahvalni za svaki trenutak u njenom društvu.

Da bi žena blistala nije dovoljna ljepota, već dobrota i karakter, i nema većeg eliksira za takvo blistanje od ljubavi i mira.

Da bi žena blistala mora živjeti za trenutak, jer prošlost je odavno prošla, budućnost ne poznajemo, ali ako živimo sadašnji trenutak i zahvalne smo na sitnicama moramo blistati!

I baš MI ŽENE, šta god radile i za kakav god život se odlučile, volimo zablistati u pravom smislu te riječi – i baš zato što se volimo i volimo biti lijepe i blistave napravimo sebi jedan handmade 100 % prirodni shimmer za tijelo, ulje sa zlatnim česticama, koje će razmaziti našu kožu tijela i budimo blistave kad god to poželimo!

RECEPT

ULJE ZA MEK I SJAJAN IZGLED KOŽE SA ZLATNIM ČESTICAMA
LJEŠNJAK 40 ML
MAKADAMIJA 10 ML
JOJOBA 10 ML
SKVALAN 15 ML
CETIOL ULTIMATE 20 ML
VITAMIN E 17 KAPI
GOLDEN MICA 1 ČAJNA ŽLIČICA
MIRISNO ULJE TIARE 30 KAPI
MALA ŽLIČICA MICA PRAHA

SKVALAN je jedan od vrlo popularnih kozmetičkih sastojaka. Ekstrahiran je iz biljaka masline, šećerne trske, mada se do nedavno deriviranje skvalana vršilo iz jetre morskih pasa i zbog toga se desetljećima išlo na lov tih životinja koje su postale ugrožena vrsta. Međutim, usled osvještenosti potrošača, sami proizvođači su se okrenuli biljnim izvorima tog sastojka. Skvalan je derivat skvalena i nusprodukt koji nastaje nakon što skvalen prođe kroz proces hidrogenacije. Koristimo ga u kozmetici jer poboljšava apsorpciju krema i losiona koje nanosimo na kožu, sprječava gubitak vlage iz kože, a lagano pegla već nastale bore. Skvalan vraća kožu u balans – suha koža više nije toliko sklona isušivanju, a masna koža prestaje nekotrolirano lučiti sebum.

On će u ulju sa zlatnim česticama dati mekoću koži, a samo ulje će se brže upiti i hidratizirati kožu.

LJEŠNJAK brzoupijajuće ulje sadrži vitamin E, sastav fitosterola regulira lučenje masnoće, omekšava i vlaži kožu.

MAKADAMIJA ulje jako brzo ulazi u samu strukturu kože, sadrži puno palmitoleinske kiseline koja je izvrsna kod tretiranja suhe i zrele kože.

JOJOBA ulje, tj. vosak kojemu je kemijska struktura slična sebumu, regenerira kožu, vraća joj elastičnost, vlaži je i stabilizira njen pH.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

ŠAPAT ANĐELA

VREME JE DA ZASIJAŠ…. ZA DOBROBIT DRUGIH