in

JUST BARBI AFRIKA SA 301K FOLLOWERS-A

PIŠE: MIA MEDAKOVIĆ-TOPALOVIĆ
INTERVJU: BARBARA MILENKOVIĆ

FOTOGRAFIJE: MARTIN STAMEKOVIĆ I BOGDAN STOJANOVIĆ

BARBARA MILENKOVIĆ, MLADA TIKTOK, YOU­TUBE I IG ZVEZDA. NA IG PROFILU IMA 130K PRATILACA, NA TIKTOKU 301,5K. OSVAJA IH SVOJOM POJAVOM, MLADOŠĆU, LEPOTOM, IGROM, STILOM. KO JE U STVARI OVA MLADA DEVOJKA SVIMA POZNATA KAO BARBI AFRI­KA?

RECI MI TAJNU TVOG USPEHA? SVOJIM NASTUPIMA OSVOJILA SI BROJNE VRŠNJAKE NA IG, YOUTUBE I TIK­TOK PLATFORMI.

Nema tajne, sve što radim, radim s ljubavlju i tada uspeh ne može da izostane. Nikada nisam ništa radila sa nekim ciljem i nisu mi bile bitne brojke, već da volim to što radim i da svojim pratioci­ma pružim što više zabave i smeha. Više sam koncentrisana na ono što dajem nego na ono što mogu da dobijem.

PRE NEKI DAN DOBILA SI OFFICIAL ZNAK ZA SVOJ IG PROFIL. KAKO SE ON DOBIJA I POD KOJIMA USLOVIMA?

Da bi nečiji profil bio verifikovan treba da bude dovoljno zastupljen u javnosti, tako da nije bitan samo moj trud i rad, nego i podrška pratilaca ko­jima sam neizmerno zahvalna, jer da nije njih ne bi bilo ni Barbi Afrike.

ŠTA HOĆEŠ DA POSTIGNEŠ SVOJIM POJAVLJIVANJEM?

Većinu mojih pratilaca čine deca što mi je poseb­no drago, tako da želim da im ulepšam detinjstvo, mada sam svesna i odgovornosti, tj. svog uticaja na njih, pa izuzetno vodim računa o svom kon­tentu, jer mislim da je u današnje vreme veoma bitno koga deca prate i na koga se ugledaju, jer po tome formiraju svoje vrednosti. Pored toga, snimanja mi pružaju mogućnost da spojim svoje dve najveće ljubavi – glumu i ples – i da se svakodnevno bavim onim što volim.

KAKO SI IZABRALA NADIMAK BARBI AFRIKA?

Barbi po mom imenu, zovem se Barbara, a Afrika je ispalo sasvim slučajno nakon jed­nog letovanja na kome sam dosta pocrn­ela, pa sam dobila komentar da sam crna kao neka Afrikanka. Tada sam se iz šale upisala na Facebooku kao Barbi Afrika i vrlo brzo su počeli da me zovu tako, što je i ostalo do današnjeg dana. Moram da napomenem da je to bilo još 2015. godine kada snimanja nisu bila ni u planu.

TVOJ IZGLED I POJAVA SU SPECIFIČNI. DA LI SI SVESNA DA SI I MODNA TRENDSETERKA?

Da, svesna sam da sam autentičnog izgle­da i da imam specifičan stil tako da mno­ge devojčice vole da imaju nešto što bih ja nosila, pa sam odlučila da uskoro pustim svoju liniju koju one već dugo traže i sa nestrpljenjem iščekuju.

ŽIVIŠ U NIŠU I USKORO ĆEŠ SE PRESELITI U BEOGRAD. KOLIKO TE TO RADUJE ILI PLAŠI?

Iskreno, radujem se, volim nove izazove, mada u Beogradu imam dosta prijatelja tako da mislim da ću se brzo uklopiti. Plan­iram tamo da studiram i biću na relaciji Beograd-Niš.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

BUĐENJE ENERGIJE NEŽNOSTI

SVETOGLED KROZ SLIKASRTVO, FOTOGRAFIJE I PUTOVANJA