in

ARHANĐEL ARIEL

PIŠE: BOJAN KLJAJIĆ

Arhanđel Ariel, je isceljujući anđeo koji blisko sarađuje sa Arhanđelom Rafaelom, naročito kada je u pitanju isceljenje ptica, riba i drugih životinja. Smatra se predvodnikom anđela koji su zaduženi za red u fizičkom svetu, za nadgledanje sunca, zvezda, meseca, kao i planeta, uključujući Zemlju. Iz ovog razloga, Ariel je tesno povezana sa pitanjem ekologije i zaštite životne sredine.

Mars je planeta koja simbolizuje energiju Arhanđela Ariela, koja ima za cilj da povratimo ili jačamo svoje samopouzdanje.

Ključna pitanja koja možemo da postavimo sami sebi je: U kojim situacijama moramo pokazati više samopouzdanja da bi izbegli bespotrebne sukobe i svađe? Kako možemo da ojačamo svoju volju?

KADA POZVATI ARHANĐELA ARIELA:

ako se osećate pozvanim da radite na zaštiti zemlje, u okviru ekologije mora, okeana, kvaliteta vazduha ili životinja. Kao anđeo naših prirodnih resursa, Ariel obezbeđuje adekvatan tretman kako ljudi tako i životinja, kao deo svoje misije. Ona pomaže da imamo dovoljno zdrave hrane, čiste vode, odgovarajući smeštaj i sve druge neophodnosti. Pomaže svakom ljudskom biću koje mu se obraća da realizuje čudesno postojanje na zemlji, da realizuje čudo radosnog i srećnog života. Oslobađa nas od strahova i pogrešnih uverenja. Uči nas da možemo biti mnogo više nego što mislimo da jesmo i da možemo imati mnogo više nego što mislimo da možemo i zaslućujemo. Stoga, zatražite od Ariela da vam pomogne da zadovoljite svoje ovozemaljske potrebe.

MOLITVA

”Hvala ti Arhanđele Ariel-e, na najboljem mogućem vođstvu kako bih bio od pomoći svojoj okolini”.

Ariel vam može pomoći da sa lakoćom komunicirate sa prirodom i da se osećate bezbedno pri tome. Ariel podstiče čoveka da se poveže sa prirodom i da otkrije njenu lekovitost, podseća nas na to da u prirodi postoje čarobne isceljujuće energije koje omogućavaju telu, umu i duhu ljudskog bića da se podmlađuje i isceljuje.

Ona je divna i pomaže u situacijama kao što su pešačenje, planinarenje, kampovanje i slično.

Ako ste oduvek želeli da se povežete sa vilama ili drugim sličnim bićima, tražite vođstvo od Ariela. Ona će vam pomoći da se krećete kroz prirodu i da upoznajete bića koja borave u parkovima, baštama, u cveću, drveću u vodi.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

BETON KAPITALIZMA

27. Festival evropskog filma Palić od 12. do 18. septembra na Paliću i u Subotici