in

APRIL 2020: IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

Dragi naši čitaoci,

Izašao je broj 60, a prvi po redu u vanrednom stanju, u normalnom izdanju e-magazin Refresh Your Life. 😉  Ko će videti više i dalje posle  Covida-19? Možda nas on i sam pita. Ili ko vidi sada sve? Neko od gore sigurno.

Tema aprilskog izdanja nosi naziv „OD A DO Š/Ž“  i dok sve cveta spolja mi cvetamo iznutra svako na svoj način. Neko će procvetati ljubičastim cvetom, neko crvenim, žutim, zelenim. Nije bitna boja bitno je da se cveta od A do Š/Ž.

Duhovna vojska, umetnička vojska, nevidljivi vojnici okupili su se na ovom virtuelnom RYL prostoru kako bi vam udahnuli hrabrosti, smelost i puno ljubavi. Šta se već promenilo? Sve. Ništa više nikada neće biti kao pre, ali biće bolje sigurno. Vraćamo se na fabrička podešavanja, želimo samo osnovno, malo  sunca, slobode i cveća ovog dana i svakog drugog nam treba… ♥

 „Nije kraj ako nije srećan.“

Kada se sve ovo jednom završi i budem u budućnosti, obući ću belu haljinu-pantalone i prošetati po Trgu Svetog Marka u Veneciji. Oživeću moju prošlost u sadašnjosti. Tog dana biće proleće i cvetaće SVE(T)! Gde ćete vi biti toga dana?

Anima Mundi

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NADA

OD A DO Š/Ž