in

NOVEMBAR 2019. IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

Dragi naši čitaoci, vreme je da udahnemo jesen i sopstevenu autentičnost i originalnost.

Jesen u mom sokaku, u mom parčetu raja. Miris kiše, opalog lišća, potaža od bundeve, neke nove energije koju smo dobili, koja nam je darovana. Pratite sebe, osluškujte srce i u svemu što radite budite originalni. Jedinstvenost i autentičnost je naš lični stil. Novembar je mesec za još jedan korak više i dalje od postojećeg pre svođenja računa u decembru.

Tema RYL magazina nosi naziv “BE ORIGINAL”

Ne boj se. Ne oklevaj, budi hrabar i okreni se sopstvenoj vrednosti i iskorači. Budi u fokusu, u svom sjaju i suštini. Idite na sledeći nivo u igrici u svojoj originalnosti. To je prilika da se uzdignete kao predvodnici, delujuća bića.  Već kada je život igra igrajte samo sa najboljima.

Masa je jača od pojedinca, masa nosi ali ne utapajte se u mutnu vodu, ne dozovlite da vas mulj povuče dole. Izmišljajte, budite maštoviti i kreativni jer to je jedino što se računa i vidi.

Ništa u životu nije toliko važno kao lični rast, razvijanje sopstvenih potencijala bez straha od neuspeha. Tolstoj je napisao “Svi razmišljaju o promeni sveta, a niko ne razmišlja o tome da promeni sebe” Promeni se, be original!

Vaša Anima Mundi

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

IZLOŽBA ARTISTS IN FOCUS 2 POVODOM TREĆEG ROĐENDANA GALERIJE DRINA

BE ORIGINAL