in

APRIL 2021: IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

ALHEMIJA ŽIVOTA

Dragi naši čitaoci,

Da li pretvarate olovo u zlato? Da li ste alhemičar sopstvenog života? Koje alate koristite za svoja čudesa? Znate li svoju misiju? Koje ste duhovne nivoe dosegli? Zapitajte se, razmislite i odgovorite, sebi. Najvažnije je da je vama jasno.  Rad na sebi je najisplativiji.

Tema aprilskog izdanja RYL magazina nosi naziv: „Alhemija života“

Autori prolećnog izdanja svoje olovke usmerili su ka virtuelnom papiru na kojem su ispisali svoja viđenja i ideje alhemije.

„Moja alhemija su hormoni sreće koji me podstiču i daju mi energiju da radim i stvaram. Svoj život vidim kroz prizmu optimizma: sve što radim kreće iz vere u dobro, vidim samo poslovne prilike, ne znam za drugo osim za – biće bolje. Optimizam mi daje energiju da radim, rad donosi lepe rezultate, a lepi rezultati ulivaju novu dozu optimizma. Održavanje vedrine duha najvažniji je i najlepši proces kojim se bavim.“  

Bojan Leković, vlasnik i CEO kompanije „Kupujem Prodajem“

„Aktivno radim na otkriću Kamena mudrosti, kao i na eliksiru večne mladosti. Nisam siguran u kojoj meri uspevam. Dosta toga sam preturio preko glave, nadam se da se neka mudrost počela taložiti. Što se večne mladosti tiče, idem na trčanje tri puta nedeljno i meditiram svako veće po pola sata. Dobro se hranim, volim da kuvam i retko jedem napolju. Imam funkcionalnu porodicu punu ljubavi.“

Žolt Kovač, akademski slikar

 “Moda, sveže pečena korica tarta, Tejlor Svift, Džejn Ostin, Vojvodina u jesen, čežnja za povratkom u Ameriku, šarene čarape, suze (i od tuge i od sreće), pobuna protiv modnog i svakog drugog konformizma i poštovanje različitosti, čak i onda kada ih ne razumem su moja alhemija. A kažu da onaj koji otkrije tajne alhemije živi večno, zar ne?”

Stefan Zarić, kustos mode

Ispisali smo preko 200 stranice prolećnog i alemijskog broja. Uživajte u čitanju, listanju i deljenju. Jer ono što se deli to se i uvećava. Neka to bude ljubav i RYL magazine.

Vaša Anima Mundi

 

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

LJUBAV

ALHEMIJA ŽIVOTA