in

LOVELOVE CUTECUTE

ŽIVIM SVOJ BESTSELLER

PIŠE: TAMARA TEOFILOVIĆ

”ALI JA TO NE ŽELIM I NEĆU DA SE KUVAM U LONCU SA OSTALIM ŽABAMA!“ ~ OVIM REČIMA SAM NAPUSTILA ŠKOLSKI, A ZATIM I SVE OSTALE SISTEME. ZBOGOM, VEŠTAČKA TVOREVINO I LAŽNI SVETE!

Napokon sam poslušala svoj unutrašnji glas koji mi je tada uporno govorio da je vreme da započnem novu životnu priču u kojoj će moje istinsko Ja izaći iz ljušture i zasijati punim sjajem. Nije bilo jednostavno napraviti taj prvi, najteži, korak. Odnosno, spakovati svoje kofere i zauvek otići iz grada u meni tada nepoznati svet prirode. Međutim, jasna vizija i jasan cilj bili su dovoljni da, pre tri godine, krenem božanskim putem Istine, Slobode, Mira, Radosti, Smisla i Ljubavi.

Nakon samo nekoliko napravljenih koraka na ovom putu, sve dotadašnje iluzije, nametnute paradigme, učenja i laži, napustile su me jedna za drugom i ostavile čist prostor za nove, svetle stvari.

Tako čistog srca, otvorenog i bistrog uma, prepustila sam se majci Prirodi da me vodi kao malo dete i započela stvaranje umetnosti u jedinstvu sa njom. Samovanje, tihovanje i mnogo vremena provedenog u bašti osnažilo mi je biće na svim nivoima postojanja i dovelo do preobražaja. Od tada moja priča dobija dublji smisao. Otvara mi se polje beskrajnih mogućnosti i otkriva izvor pravog znanja. Čoveče! Pa svi odgovori nalaze se u meni. Zapravo, sve za čim sam ikada tragala u spoljašnjem svetu nalazi se upravo tu unutar mog bića.

“Ah, što je lep ovaj život! “~ pomislim svakog dana, budeći se zahvalnog i radosnog srca na svom imanju, okružena božanstvenom Prirodom. Ovde je sve tako jednostavno, skladno i uravnoteženo. Gde god da pogledam, vidim Njega, svog Nebeskog Oca. A Njegovu najuzvišeniju i najčistiju, bezuslovnu i neiskrivljenu energiju Ljubavi osećam u SVEMU vidljivom i nevidljivom. Koliko nam zapravo malo treba od besmisla do smisla, od patnje do radosti, od nemira do mira i od ropstva do slobode. Samo jedno vraćanje Izvoru iz kog je SVE poteklo. Zato, vratimo se korenima, pojednostavimo život i budimo dostojni svog nebeskog Oca i majke Prirode.

Oslobodimo se straha i dišimo Ljubav.

ŠTA MISLITE?

112 Poena
Upvote Downvote

SNAGOM VOLJE I LJUBAVI DO USPEHA

AFRIKA KAO SUDBINA