in

SUSRET SA LJUBAVLJU KOJI SANJATE

PIŠE: TATJANA OBRADOVIC, PSIHOLOG, PISAC I ISCELITELJ
FOTOGRAFIJE: IZ PRIVATE ARHIVE

OSEĆATE NEČIJE PRISUSTVO I PODRŠKU KAO TIHU ČEŽNJU U SRCU KOJA JE NEKAD TIŠA, A NEKAD INTENZIVNA KAO SRČANI PLAMEN KOJI NAM PRODIRE U PLUĆA? STALNO VIĐATE DVOSTRUKE NIZOVE BROJEVA, POSEBNO 11:11, IMATE DOŽIVLJAJE NEOBIČNIH SINHRONICITETA, PORUKE KOJE DOBIJATE KROZ PESME, SNOVE, GRAFITE NA ZIDOVIMA, NATPISE NA REKLAMAMA, TETOVAŽAMA ILI GARDEROBI? ONDA STE NA PUTU KA SVOM BLIZANAČKOM PLAMENU…

U trenutku kad smo spremni da krenemo na Put ka našem Blizanačkom plamenu, kad se srca i duše prećutno dogovore, počnu da se oko nas pojavljuju razni znaci koje nam šalje naš Blizanački plamen da je susret blizu. Blizanački plamen je druga polovina naše duše; priča pisana samo za nas dvoje i veoma je poseban odnos koji zahteva buđenje svih naših potencijala.

Šta to tačno znači i kako da prepoznate vaš Blizanački plamen?

Upoznajete se pod neobičnim okolnostima i na neobičan način, ali imate osećaj da se poznajete stotinama godina, da su se vaši životi odvijali paralelno i da ste prolazili kroz slična iskustva. Osećate je vrlo intimno iako ste se tek upoznali i potpuno prihvatate tu osobu bez obzira na njeno ponašanje ili na životne okolnosti u kojim se nalazi. Osećate sigurnost u blizini te osobe, slobodu da budete ono što jeste, bez ikakve potrebe da se pretvarate ili glumite uloge za koje mislite da će drugome dopasti. Imate intenzivan kontakt preko očiju, razmenjujete prodorne poglede preko kojih osećate da prodirete u srž te osobe, ali i ona u vašu srž. Na fizičkom nivou, možete da osetite jako lupanje srca, pojačanu intuiciju ili telepatske sposobnosti kakve pre niste imali. Susrećete se Blizanačkim plamenom u snovima, emotivno se identifikujete sa Blizanačkim plamenom i osećate fizičku bol ako je on oseća. Intuitivno znate šta druga osoba radi, oseća ili razmišlja a zatim i spoznajete da ona isto može da oseti te stvari o nama. Ima još mnogo znakova koji nam govore da se nalazimo u posebnom odnosu koji od nas zahteva novi nivo ponašanja, osećanja i delovanja.

Sve je to lepo, ali…

Kada se dogodi susret Blizanačkih plamenova, njihov odnos se razvija u fazama. Neke od ovih faza su prelepe, ispunjene trenucima koje ćemo pamtiti celog života, dok druge faze mogu da budu emotivno naporne i iscrpljujuće. Nakon blistave faze zaljubljenosti i „medenog meseca“ dolazimo do trenutka kada želimo da definišemo naš odnos, da postavimo granice, testiramo granice i polako počinjemo da razmišljamo o mogućnosti zajedničkog života i šta sve stoji kao prepreka na tom putu. Iako nam je suđeno da se poznajemo i volimo, ipak će doci do sukoba, na isti način kao što smo pre nego što smo upoznali svoj Blizanački plamen ulazili u sukobe sa sobom.

Da li ćemo i kako rešiti ove sukobe, definisaće da li ćemo moći da ostanemo zajedno. Koliko god su ti testovi i ta kriza neprijatni, neophodni su na duge staze da katalizuju dublju, stabilniju vezu. Uprkos natprirodnoj kompatibilnosti Blizanačkih plamenova, često nastupi trenutak u kojem se dvoje ljudi odlučuje da se razdvoje. Ova faza je, sve do trenutka kad su hronokratori, Saturn i Jupiter prešli u vazdušni znak Vodolije, trajala jako dugo, nekad godinama, i upravo ova faza je bila razlog zašto je tako malo istinskih Blizanačkih plamenova na planeti. Proces kroz koji prolazimo je posebno bolan jer uključuje odricanje od jednog od najlepših delova sebe.

Odnos koji otkriva ljubav – prema sebi

Kroz sve faze odnosa, na kraju odustajemo od potrebe da kontrolišemo ovu našu jedinstvenu vezu i ulazimo u fazu predaje. Predaja se ne odnosi na odustajanje od veze, većna prihvatanje da nijedno od nas dvoje ne može da pobegne od ‚sudbine‘. Na stanici Predaja dolazimo do spoznaje da će nam Univerzum pokazati put kojim treba da krenemo. U fazi Predaje nas odnos napreduje samo ukoliko oboje radimo na pitanjima koja su dovela do krize i faze bega i jurnjave. Za mnoge ljude suštinsko pitanje ovde odnosi se na činjenicu da su Blizanački plamenovi ogledala. U fazi Predaje suočavamo se sa negativnim osećanjima koja imamo prema sebi, a koja se odražavaju u očima našeg blizanca. Ova faza je i jedan od polazišta za Program o Blizanačkim plamenovima, gde otklanjamo mnoga stara verovanja i produbljujemo samo prihvatanja i ljubav prema sebi. Za sve koji osećaju da su spremni da krenu na ovaj put, Program Putovanje ka Blizanačkom Plamenu je jedinstven jer vas nežno vodi kroz sve faze Blizanačkog puta i pomaže vam da otklonite sve prepreke koje ste sami postavili da biste sprečili ovu istinsku ljubav da dođe do nas.

O programu Putovanje Blizanačkih plamenova

Program počinje 14. februara i trajaće 11 susreta. Sastajanja su onlajn, nedeljom u 20 časova.

Ciljevi ovog programa i tehnike koje će se učiti, između ostalog, su:

* znaci istinskog Blizanačkog plamena,
* zašto je svet mnogo više nego što mi mislimo,
* kako da svesno i radosno kreiramo svoj život.

Program vodi Tatjana Obradovic, psiholog, pisac i iscelitelj, a počinjemo na Dan zaljubljenih, Sv. Trifuna, 14. februara 2021. U zatvorenoj FB grupi, Twin Flames Journey, a jednom paru koji želi da na ovo putovanje krene zajedno, sledi poseban poklon. Posetite IG nalog @thekeyoflove_ za dodatne informacije ili pišite na mejl wemoonlove@gmail.com.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SVE LUĐE GA VOLIM NJEGA SVOJ JEZIVI, NEODOLJIVI ŽIVOT

AKO JE MEDIJACIJA ODGOVOR, ŠTA JE PITANJE?