in

SKIN FOOD BY HEDERA VITA

PIŠE: OLGICA SAMOILOVIĆ, VLASNICA, OSNIVAČ I DIREKTOR KOMPANIJE „HEDERA VITA“

Naši proizvodi su nastali iz mašte i sna koji sam godinama sanjala. Proizvodi puni ljuba­vi, kvaliteta, prirodnih sastojaka, pomešani sa čarobnim prahom, kako bismo vašu kožu nahraili najboljim sastojcima. Do pre par go­dina, radila sam u jednoj farmaceutskoj kući, a u slobodno vreme pravila prirodne sapune. Mojoj sreći nije bilo kraja, jer sam radila nešto, puna strasti ka lepom i zdravom.

I tako krenusmo u proizvodnju HEDERA VITA proizvoda, koji u svojoj paleti imaju 150 proiz­voda. Tim od 25 sposobnih i kreativnih ljudi, iz meseca u mesec, daje najbolje za vašu kožu. Zajedno postižemo uspehe, jer nam je bitan zadovoljan kupac. Imamo jedinstven koncept kojim hranimo vašu kožu najboljim i najk­valitetnijim darovima prirode.

  • Najponosnija sam na Hedera Vita sa­pune!

 

Prirodan Hedera Vita sapun u osnovi je mešavina masti (biljnog ili životinjskog porek­la), vode i kaustične sode. Prilikom izrade prirodnog sapuna, rastvor sode i vode se na određenoj temperaturi meša se sa rastopljen­im masnoćama. Soda se u sapunu neutralizuje i njegova pH vrednost se snižava – idealno bi bilo do neutralne. Sastojci sapuna su posebno pažljivo kombinovani, tako da su jedinstveni u pogledu svoje efikasnosti. U svom sastavu, sadrže i etarska ulja lekovitog aromatičnog bilja, koje ima aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu. Poznato je da su prvi zapi­si o upotrebi lekovitog bilja pronađeni u ranim egipatskim i azijskim kulturama, a zatim su se znanja prenela u Grčku i druge zapadne zeml­je staroga veka. Prirodni sapun je kombinacija prirodnih ulja: maslinovog, palminog, kokoso­vo uz dodatak esencijalnih ulja, a sve su pop­ularniji i oni sa magarećim mlekom.

Redovnim korišćenjem prirodnih Hedera Vita sapuna doprinosi se očuvanju zdravlja kože na prirodan i zdrav način.

  • Ima mnogo proizvoda bez kojih ne mogu da zamislim dan, ali izdvojila bih antibakterijsku penu za čišćenje lica. Pena uopšte nije agresivna, ne isušu­je kožu i stvarno prija mojoj koži. To je novi proizvod koji smo nedavno plasi­rali na tržištu. Volim da stvaram novo, da unosim sveženu u svoj život i život naših kupaca.

 

Proizvodi iz kolekcije Orhideja namenjeni su otmenim osobama, koje eleganciju i jednos­tavnost podrazumevaju u svom životnom stilu.

  • Volim cveće, a orhideja mi je nekako srcu bliska. Unela sam njene sastojke u proizvde. Od davnina, ona se sma­tra simbolom ljubavi, lepote, snage i luksuza. Prema feng šui učenju, orhi­deja privlači pozitivnu energiju i radost u život onih koji je poseduju. U Hed­era Vita setu Orhideja nalazi se krema za ruke, gel za tuširanje, sprej za telo, mleko za telo, sapun, držač za sapun i peškir, a može i da se kupuje pojedinač­no.

 

Hedera Vita kreme poboljšavaju hidrataciju kože, jer učvršćuju, omekšavaju i regenerišu njene ćelije. Ako vaša koža trpi puno toga, do­zvolite joj da joj naše kreme pomognu. Mi smo tu zbog vas i vašeg zadovoljstva. Luksuzna hr­anljiva nega za hidrataciju uvek je dobrodošla našoj koži.

Hedera Vita sapuni, kreme, šamponi, maske za kosu, balzami za usne i još mnogo toga za lepše i sigurno zdravlje vaše kože. Naša nega se rađa iz brige o vama iznutra, a vidi se spol­ja. Zato svi naši proizvodi podjednako brinu o umu i telu kako biste imali osećaj trajnog bla­gostanja.

Sijajte u 2019. godini u punom sjaju!

www.hederavita.com

hederavita@gmail.com

 

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SRBIJA NAJBOLJA DESTINACIJA U EVROPI

WELLNESS ZA MOŽGANE: »POT ZMAGOVALCA«