in

HYALURON

PIŠE: OLGICA SAMOILOVIĆ, VLASNICA, OSNIVAČ I DIREKTOR KOMPANIJE „HEDERA VITA“

Izgled naše kože ogledalo je brige i nege koju joj posvećujemo. Koža lica treba da se neguje iz estetskih, ali i iz zdravstvenih razloga. Po­svetite se svom licu, jer ono sve pamti i budite zadovoljne onim što vidite u ogledalu!

Svaki korak nege je izraz ljubavi i poštovanja prema sebi. Naravno, centralni deo rituala za­uzimaju proizvodi izuzetnog kvaliteta. I upravo je to put do idealno savršenog izgleda kože.

Kada biramo kremu za lice, treba da znamo da je jedan od najvažnijih sastojaka hijaluronska kiselina. Pre samo deset godina, termin „hija­luronska kiselina“ bio je nepoznanica većini potrošača. Danas je to nezaobilazan termin i dodatak preparatima u borbi protiv starenja kože. Hijaluronska kiselina je postala popular­na zbog njene mogućnosti vezivanja velike ko­ličine vode, čime je koži omogućena dovoljna hidratacija, mekoća i zategnutost. Nedostatak izaziva dehidrataciju i brže starenje kože. Već od tridesete godine, nivo hijaluronske kiseline počinje da opada. te se potreba za ovom sup­stancom povećava kako koža stari.

Hedera Vita u svojoj ponudi ima izuzetnu ko­lekciju Hyaluron Acid za negu kože lica, s ak­tivnim materijama različitih vrsta hijalurona, u kombinaciji sa ostalim anti-aging sastojcima, koji zbog male molekulske mase omogućava­ju intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno prodiranje u dublje slojeve, što podstiče nasta­nak vitalnih ćelija koje sačinjavaju dva najvaž­nija proteina u koži: kolagen i elastin.

Hyaluron mleko za čišćenje lica predstavlja koncept nege kože kojoj nedostaje vlaga i kojoj je potrebna regeneracija. U sastavu ovog mle­ka nalazi se izuzetna količina hranljivih sup­stanci, koje se upijaju duboko u gornji pokrivni sloj kože. Direktna “ekstremna” navlaženost i bogata prirodna nega kože daju dugoročne re­zultate: povećanu hidriranost, meku, negovanu kožu zdravog i blistavog izgleda.

Hyaluron micelarni losion za uklanjanje šmin­ke i čišćenje lica obogaćen je izuzetno kori­snim aktivnim principima, koji pomažu pri re­generaciji kože, stvaranju kolagena i elastina. Izuzetno je efikasan i prijatan za kožu, te lako rastvara šminku i uklanja nečistoće sa lica. Lo­sion je dodatno obogaćen babasu uljem, ber­gamotom i hidrosolubilnom materijom, izvan­rednim spojem koji vlaži, čisti, omekšava kožu, stimuliše rast i jačanje kolagena.

Serum za lice je posebna nega protiv bora, prepun aktivnih sastojaka, koncentrisanih u jednu flašicu. Koža lagano koristi sve njegove sastojke. Hedera Vita hyaluron serum je inten­zivni tretman za popunjavanje bora, koji sadrži 100 % prirodnu hijaluronsku kiselinu.

Ključ je u dubinskoj hidrataciji! Hedera Vita hyaluron dnevna krema svojim aktivnim sa­stojcima prodire ispod površine kože, zadrža­va se u središnjem delu epidermisa i tako koži pruža konstantnu, dubinsku hidrataciju tokom 24 sata. Koži lica takođe su potrebni odmor i regeneracija, a tu nam pomaže hranljiva hya­luron noćna krema. Formula koja je kreirana da intenzivno hrani kožu i pospešuje prirodni proces regeneracije tokom noći.

www.hederavita.com

hederavita@gmail.com

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SRCE – IMPULS ŽIVOTA

LJUBAV JE PUT DO BOŽANSKOG