in

PUT DO SREĆE PREKO DUGE

PIŠE: CHRISTINA CZETTL
NASLOVNA FOTOGRAFIJA: PIXABAY.COM

FOTOGRAFIJA: IZ PRIVATNE ARHIVE

Kada razmišljam koji su mi bili najlepši trenuci u životu, prvo što mi pada na pamet to su: moja dva venčanja sa jednim istim mužem i rođenja mojih triju divnih devojčica. Ali, kad malo dublje kopam u sebi u potrazi za drugim prelepim mo­mentima, prvo iskrsne jedan baš važan za mene, a to je bila inicijacija za REIKI, kao i svi trenuci posle kad sam koristila tu predivnu energiju.

Sećam se kao da je bilo juče: inicijaciju sam doživela kao povratak kući, vraćanje u duhov­ni svet gde mi je uvek bilo mesto i gde su mi svi anđeli aplaudirali za dobrodošlicu. Tada sam plakala od sreće, jer sam duboko u srcu znala da će mi to promeniti život.

To je zaista bio početak mog uplovljavanja u nove vode. Intuitivno sam znala da hoću da se bavim alternativnim stvarima, pošto sam doži­vela da je fizičko telo samo jedan deo različitih aspekata našeg bića.

Zašto duga? Reiki energija u stvari obuhvata ceo spektar energetskih boja kao jednu prediv­nu dugu. Tako da kad šaljem REIKI svojoj deci, uvek kažem da dobijaju boje duge. Jednom sam to rekla, i tako je ostalo od tada, pa zauvek.

Boje duge me opuštaju, rešavaju blokade u mom energetskom sistemu, čiste moje misli, te osećam i udišem blizinu. Te moje boje duge me povezuju sa ljudima koji nisu fizički pored mene, između ostalog povezuju me sa mojom porodi­com u Austriji. U tim trenucima, dišem u Beo­gradu daljinu iz Austrije. Boje duge me povezu­ju sa mojim snovima, bilo da su mali ili veliki, i počinjem da sanjam. One me podržavaju da se povezujem sa sobom, sa mojim sopstvenim bi­ćem, mojom dušom. Tada osećam da sam Boži­je dete. To su trenuci kada dišem blizinu i daljinu istovremeno.

Pesma Miroslava Antića kaže:

Probaću tajnu da vam odam:
Ja sebi u glavu snove dodam.
Kafenu kašiku, ni trunke više,
pa onda zinem i vetar dišem.
Daljinu dišem, blizinu dišem.
Onda sam slobodan.
I hodam, hodam…
Sanjajte, sanjajte…
To je divno i lako.
Sanjajte, sanjajte…
To bar može svako.
Sa ili bez boja duge, bitno je da se vraćate sebi, da dišete blizinu i daljinu, da hodate i nikako ne prestanete da sanjate!
Srećno, divni ljudi!

FOTO: PIXABAY.COM

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

24 SATA ELEGANCIJE 2018

HEDERA VITA SAPUNI