in

24 SATA ELEGANCIJE 2018

FOTOGRAFIJE: IZ ARHIVE 24 SATA ELEGANCIJE

Srpska prestonica, Beograd je po 8. put ugo­stila ekskluzivnu manifestaciju „24 sata Ele­gancije – Concours d’Elegance & Salon of Ex­cellence” u partnerstvu sa CHIVAS, AUDI i Be­ogradom na vodi(BW)

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalite­tu, održao se od 7. do 9. septembra, u partner­stvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Sada već tradicionalno okupljanje je počelo na Belom Dvoru, u petak, 7. Septembra, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE, gde su se predstavili majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije Sartoria Panico iz Napulja, majsto­ri ekskluzivne obuće Ducal iz Firenze sa preko 80 godina tradicije, famozni proizvođač sku­pocenih kosulja Marol, cenjeni kreatori tkanina Drago, uz učešće vrhunskih majstora rukom rađenih torbi od kože, Uglys iz Napulja, te ru­cno radjenih naocara TBD Eyewear. Internaci­onalni medijski partner je bio prestizni Arbiter magazin.

U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, održana je ek­skluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL vi­skija u kraljevskoj biblioteci kao sastavni deo ovog festivala izuzetnosti, a uz zvuke Jazz banda 24 sata Elegancije u bašti Belog Dvora, atmosfera je odisala rafinmanom

Važan deo novog izdanja 24 sata Elegancije je bila selekcija vrhunskih majstora ručne izrade iz Beograda. HOH satovi dizajnera Jovana Je­lića, MARUŠKA rukom slikani aksesoari i fan­tastičan projekat srpskog super automobila AQOS, dizajnera Saše Milovančevića, ali ovoga puta u vidu Aqos ručnog sata koji je plod sa­radnje za HOH satovima, koji su dostojno bra­nili boje ručnog rada made in Serbia.

Subota 2. septembar je bila u apsolutnom znaku „BW Classic Car Show-a 2018” pod po­kroviteljstvom Beograda na Vodi, u partner­stvu sa automobilima AUDI, gde su predstav­ljene zvezde među klasičnim automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara, ali i fenomenalni AUDI Q8, savr­sentsvo tehnologije i dizajna.

Tokom „Konkursa Elegancije – Concours d’Ele­gance 2018“, prelepe automobile ocenjivao je stručni žiri, kojim je predsedavao poznati ured­nik magazine Qctane, Ton Roks iz Amsterda­ma, uz podrsku Tiddo Bresters potpredsednika FIVA, birajući najbolje u različitim kategorija­ma, što je kulminiralo svečanom dodelom na­grada i proglašenjem „CHIVAS Best of Show 2018“ . Pobednički pehar je dodeljen jedin­stvenoj Alfa Romeo Giulietta SV Molteni, na­pravljenoj 1956 godine, koja je deo famozne Kolekcije LOPRESTO iz Milana.

U prelepom ambijentu zgrade BELGRADE WA­TERFRONT, pod pokroviteljstvom Dimplma­cy & Commerce, predstavljeni su najprestižni­ji svetski brendovi, okupljeni i ove godine na konferencijei i izložbi „Salon Izuzetnosti – Sa­lon of Excellence“ gde su zvanice upoznate sa prestižnim kreatorima luksuza:

Sartoria PANICO – vrhunska odela, rukom šive­na po meri – koja predstavljaju svetski poznatu eleganciju iz Napulja, a maestro Antonio Pa­nico važi za jednog od najcenjenjih krojačkih umetnika na svetu. DUCAL – super elegantne, rukom radjene cipele po meri – koje je predsta­vila Maria Lisa Sani iz Firence, dama koja krei­ra ciepele za gospodu sa istančanim ukusom.

Čekamo vas i sledeće godine da budete deo naše magije.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

ŠKOLA ZA BRAK

PUT DO SREĆE PREKO DUGE