in

PROLEĆNO/ROMANTIČNO

Ljiljana Adamov MiličićPIŠE:
LJILJANA ADAMOV MILIČIĆ, MODNI KREATOR
FOTOGRAFIJE:
PIXABAY.COM

Danas živimo u vremenu kada se sve nosi, na ulicama možemo videti obilje raznih stilova – od elegancije, hipi, kežual ili pank stila, pa čak i njihove kombinacije. Na tržištu se nudi veliki izbor modela, a u ovoj zaista bogatoj modnoj lepezi najteže je izgraditi svoj stil i biti drugačiji.

Nakon zimske sezone u kojoj uglavnom dominiraju tamne boje, ovo proleće donosi vedre boje. U trendu će biti prirodne boje raznih dezena, teži se romantici na upadljiv i bogat način.

Krojevi, forme, boje, dezeni i materijali nam pružaju mogućnost da se odevamo kako želimo i da budemo jedinstveni. Polako se vraća moda 90-ih, a da bismo bili u trendu sa vremenom, svoj orman bismo svakako trebali osvežiti nekim od komada kao što su: dobar džins sa visokim strukom, kraće majice do struka, gola ramena, dugačke haljine, kombinezoni, kožne pantalone i suknje. Treba pratiti trendove i iskoristiti ih u svom stilu.

Pratiti trendove na znači da se ti modni komadi moraju i nositi po svaku cenu! Odaberite ono što vam najbolje stoji. Složićete se da helanke ne stoje svakome, pogotovo ne sa kraćom majicom. Dobre farmerke i bela majica su svakako jedna od dobitnih kombinacija, koja se može upotpuniti cipelama, koje su ove sezone pravo osveženje. U trendu su cipele raznolikih boja, sa raznim detaljima, futurističkog izgleda, sa neobičnim potpeticama. Takođe, tu je nakit – ove sezone će se nositi boho stil, a prednost imaju ogrlice.

     

    

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

ODLUČNOST JE MAGIČNA

ZDRAVE POSLASTICE – IZ MOG “ATELJEA”