in

PASTELNE BOJE SU HIT U ENTERIJERU

PIŠE: DIVNA MINIĆ

Budite nežni prema vašim zidovima

Proleće ruši sve pred sobom. Predivni cvetni mirisi, šumsko voće, zaglušujući cvrkuti ptica i duga koja se propinje po tirkiznom nebu ne dozvoljavaju da strah pobedi. Najduža tri meseca. Svi zatvoreni, uplašeni, ne damo panici da nas nadvlada. Boje prodiru kroz prozore naših stanova, golicaju, provociraju, teraju na pokret.

Paleta boja ovog proleća je stidljivija nego prethodnih godina. I ona se uplašila teškog perioda za nama, pa je svakoj boji dodala malo bele. Nežni pastelni tonovi postaju potpuni hit u enterijeru ovog proleća.

Prljavo roza kao i boja lavande odlično se slažu uz svetlo drvo, podove i nameštaj od natur ili beljenog hrasta. Jedan zid, postaljina, staze pored kreveta ili detalji u ovim bojama, za spavaću sobu će biti pravi izbor. U kombinaciji sa neutralnim golubije sivim i belim površinama, mir i spokoj će biti u vašoj spavaćoj sobi.

Pastelno plava i nežna pistaći zelena u vašem prostoru će vas podsticati na kreativnost, stvaralastvo ali i na opuštanje i uživanje. Dekorativne tapete, zavese, jastucici u ovim bojama, savršeno će se uklopiti čak i u tamniji nameštaj dnevne sobe.

Oker, žuta, narandžasta i boja breskve u nežnim pastelnim tonovima, osvetliće i razveseliti vaš ulazni prostor, kao i kuhinju, dok će u trpezariji hrani serviranoj na drvenom stolu, dati svežinu i sjaj.

Čak i mesing- zlato, koje pokušava već par godina da ponovo na mala vrata uđe u enterijere, u novom ruhu prosvetljeno i sa malo bele u sebi, savršeno će se složiti uz pastelne tonove u enterijeru.

Otvorite prozore, pustite proleće u vas stan, uzmite valjak, četku i par kantica različitih pastelnih boja i budite kreativni, budite svezi, budite novi.

REFRESH YOUR APARTMENT – Osvežite, renovirajte svoj stan sa nama. RYL magazin i sa svojim timom, arhitektom, majstorima nudi nabolja, svetska rešenja u renoviranju, dizajniranju i opremanju vašeg stana. Pozovite nas: 0641172141, pišite nam rylmagazine@gmail.com

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

IMAGINACIJA I EMOCIJA

OBDOBJE NEŽNOSTI