in

MUDROST JE PRISUTNA

PIŠE: CECA MARJANOVIĆ, PROFESIONALNI ČITAČ VREMENSKIH LINIJA

Solomonu je Bog dao mogućnost da izabere jednu vrlinu kao dar, a on je izabrao mudrost kako bi razllikovao dobro od lošeg. Za mene je ovo snažna poruka od početka mog duhovnog putovanja.

Taj put je počeo odavno, čak i pre ovog života.

Rodimo se sa razlogom u određeno vreme i mesto. Razlog je naša misija i svrha misije.

Kada putujem, volim da uključim sva svoja čula. I volim da posmatram. Takva sam oduvek, malo pričam, posmatram, ćutim i ne razmišljam. Sve dok mi prija, ostajem. Klijenti mi uvek govore da je meni lako, da mogu da vidim i osetim sve šta će mi se desiti. Nažalost, nije tako. Čini mi se da puno više od svih moram da radim na sebi. Isceljivala sam svoje detinjstvo, sve svoje odnose, svoje pretke, prošle živote. Mudrost je uvek prisutna. Ona mi pomaže u izboru onoga šta je za mene dobro. Prolazila sam kroz velike strahove kako bih se predstavila ljudima. Išla sam malim koracima, upoznavala različite ljude, šamane, gurue, duhovne vodiče, naučnike, putovala, kreirala svoj prostor, kanalisala svoje vizije i verovala, uvek sada i ovde.

Obožavam svemir, drevne galaksije, civilizacije, zvezde. Kroz svoja putovanja vremenskim linijama puno toga sam otkrila o vremenu, materiji, o čovekovom mozgu. Zabeležila sam puno toga, sigurna sam da će koristiti budućim generacijama.

Najlepše je kad svojim ušima možete da čujete kako gusenica izlazi iz larve i pretvara se u leptirа, svesno vidite kako evolucija ima svoj tok.

Nije lako raditi na sebi. Ja sam u edukativnim programima skoro 10 godina i radiću još na sebi. Zašto? Zato što je to jedini put kojim se stiže do onoga što nosimo u sebi, jedini put koji svetli i koji je osvešćen. Moj dar je povezan sa tim putem jer tako mogu da razumem zašto ljudi gube veru u nadu i ljubav. A uloga mog dara je buđenje drugih.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SOBA 303 MESTO VAŠEG PREPORODA

THE SECRET INGREDIENT FOR A LIFE WELL-LIVED: HOW RELATIONSHIPS HOLD THE KEY TO OUR WELL-BEING