in

MOJ DAR JE MOJ SVET

PIŠE: CECA MARJANOVIĆ, PROFESIONALNI ČITAČ VREMENSKIH LINIJA

Moj svet čaroban i lep daje mi sigurnost, verujem u to. Setim se pesme kad god odlutam tiho, da ne primete drugi da me nema. Zavučem se u sebe, zatvorim oči i putujem kroz vreme. Istražujem drevna mudra znanja, komuniciram sa različitim civilizacijama, krećem se kroz različite galaksije. Svemir je živo i svesno biće i mi smo deo njega. Kada to otkrijete, tada ste u potpuno novom svetu. U tom svetu komuniciramo rečima, mislima i delima sa univerzumom. Jezik univerzuma su događaji. Znate ono – pomislite na osobu koju dugo niste videli i posle par sati u razgovoru sa prijateljicom ona pomene baš tu osobu. Ili je sretnete iznenada.

Sa svojih mističnih putovanja donosim informacije šta se dešava u svetu, u vodi, u vazduhu, u zemlji. U početku sam se plašila, pomislila sam da sam „odlepila”, ali onda te informacije izađu na internetu i potvrde moje informacije. Vremenom sam se opustila i prepustila svojim putovanjima. Dok drugi kroz svoja putovanja uživo saznaju preko svojih vodiča o kulturi, religiji i običajima naroda zemlje koju posećuju, ja upoznajem svetlosna bića. Dugo sam ćutala o ovome, ali verujem da nas ima još. Svako je stvorio svoj svet u kom živi. I svako menja svoj svet na svoj način. Taj Novi svet ne dolazi u jednom trenutku, već se gradi i stvara svakodnevno. On ne prati vreme ni prostor. To je trenutak kada postanete jedno sa univerzumom, kada se u vama spoji Zemlja i Nebo. Trenutak kada ništa ne moraš više, trenutak kada si svesna da sve što jesi jeste dah. Često svojim prijateljima znam da kažem – Ne pitaj me ništa, sada sam posmatrač, u svom sam svetu. Kada tražim odgovore na pitanja iz života, ja ih nalazim kroz drevne tajne. Pradavno vreme se naziva početkom. Početak se odnosi na vreme preporoda, a preporod je novo stvaranje čoveka. Tako sam našla i odgovor na strah od smrti koji me je proganjao dugo. Možda za tebe koji čitaš ovo ne znači ništa i ne dopire u tvoj sveti prostor srca.

Moj dar je moj svet.

Ipak, tražim od vas jedno – budite otvoreni za nove spoznaje. Svesno putovanje u nesvesno i mogućnosti kojima smo darovani može postati najvažnija pustolovina koja će vas izmeniti zauvek.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SUTRA ĆU KUPITI GRAMOFON

LIKE PILATES