in

MODNI STIL ZA PUNIJI STAS

PIŠE: MILENA NIKITOVIĆ

Milena Nikitović

“Curvy“ modne tendecije za mršaviji izgled.

Ovaj tekst je posvećen svim damama sa oblinama, koje često ne znaju šta da obuku i kako da istaknu svoje telo i siluetu na pravi način.

Volite svoje telo i prihvatite ga, naučite da istaknete ono što na njemu volite, a sakrijete mane. Budite svoje, i ukoliko smatrate da vas samo crna boja čini tanjom, varate se, CRNA nije jedini put to vitkijeg izgleda, jer postoji još puno načina da izgledate privlačnije i vitkije.

Kako se opustiti i usuditi da se igrate sa modom? Primenite neki od naših magičnih 7 saveta i sigurno ćete biti zadovoljnije sobom i svojim izgledom. Otvorite vrata mašti!

  1. Prestanite da se krijete iza široke i šljampave odeće, jer ona samo dodaje kilograme i čini vas debljima nego što jeste!
  2. Umesto crne boje, opredelite se za BOJE!!! SVE BOJE i sve moguće dezene!
  3. Nabacite nove modne detalje i asesoare – minđuše, kajiševi i ešarpe mogu oplemeniti svaku modnu kombinaciju! Pametnim izborom modnog dodatka u drugoj boji podići ćete vaš celokupan izgled!
  4. Nosite haljine! Grdno se varate ako smatrate da vam ne stoje, pravi izbor za vas su haljine na preklop! Haljine sa volanima na struku (peplum kroj) sjajan su izbor, jer uspešno prikrivaju viškove.
  5. Kaputi A kroja, koji se od nivoa grudi lagano šire, izdužiće vašu figuru i prikriti nedostatke oko stomaka i struka.
  6. Nosite štikle! Obuća sa višom ili visokom potpeticom će vizuelno izdužiti vašu figuru i izgledaćete vitkije. Sve je dozvoljeno, od k l a s i č n i h salonki, preko seksi salonki u bojama, do ludih sandala.
  7. Naučite pravilno da se šminkate i koristite šminku kako biste istakli sve vaše adute!

 

Instagram

photo: instagram/girlwithcurves

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

OSLUŠKIVANJE DUŠE

ZABLUDE KOJE GOJE