in

MAGIJA ŽIVOTA

PIŠE: CECA MARJANOVIĆ

Reč magija mnoge asocira na čarobnjake, veštice i natprirodna bića. Ipak, najmagičnija je čarolija života, koju čine sva ona mala i velika os­tvarena čudesa. Kao dete, imala sam unutrašnju ravnotežu između sveta čuda i realnosti jer sam jedno čudo živela. Moje vizije su bila moja puto­vanja. Ono što sam ja videla drugi nisu mogli i dugo nisam znala da ostali ne vide linije vremena na način kao što ih vidim ja. Kad sam odrasla, doživela sam svet u kome se stvarno živi, svet koji je ograničavao moj tok vizualizacije. Mora­la sam da učim da živim sa onim sa čim sam rođena jer sam prošla kroz period odbacivanja i negiranja. Trebalo je dugo da prihvatim čudo u svom životu i da iz njega radim i stvaram. Moje čudo je moja stvarnost. Morala sam samo da ot­vorim svoje srce i učinim da me um ne sputava kako bih prihvatila život prepun neograničenih mogućnosti. Za čudesa je potrebna jaka vera koja je kadra da promeni svet. Magija života nas vodi tamo gde treba da budemo onda kada joj prepustimo kormilo broda i uživamo u tom puto­vanju. Naše je da želimo, osluškujemo i učinimo sve da dozvolimo čudesima da nam se pokažu! Ograničenja postoje, no ako ih posmatramo kao izazove umesto prepreke, brzo ćemo shvatiti da je svaki naš put nova lekcija za nas. Potrebna je jaka volja i jasna namera da ostvarimo svoje cil­jeve koji će nas zadovoljiti.

Pustila sam magiju života da me vodi. Verujem u bezgraničan ljudski potencijal i bezbrojne mogućnosti njegovog usmeravanja. U našim lini­jama postoje neograničene mogućnosti. Kada ih vidite na način kako ih ja vidim, shvatite da smo svi čarobnjaci naših života i da je sve moguće. Kada počnete da verujete, zasijaće iskra u vašem životu.

Jednom sam videla da mogu da odlučim da budem običan čovek koji istovremeno neguje svoj dar. Ne moram da biram između to dvo­je. Povećana svest o sopstvenom potencijalu učinila je da živim svoju svrhu. Danas, ja čuda stvaram, umesto da ih čekam. To možete i vi!

Prestanite da verujete duboko usađenim uver­enjima da za svoje snove niste dovoljno dobri. Sve to čime sebe odvraćate u stvaranju čudesa, zapravo su programi koji su vam davno usađeni. Sklonite onaj ograničavajući deo sebe, odlučite da možete i stvorite čudo! Za magiju života je po­trebno je samo malo vere. Ne stojite joj na putu. Da li ste osvestili koja magija života je deo vas? Ako još uvek ne znate, pozivam vas da razmislite. Samo je potrebno da se setite onoga što ste kao dete znali, a na putu odrastanja zaboravili.

Setite se, verujte i negujte vaše lično čudo.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

PRIČA IZ SRCA

ODISEJA KAO VRUĆ VETAR