in

LEPOTA I SNAGA ŽENE

PIŠE: MIA MEDAKOVIĆ
INTERVJU: KATARINA MUNJIĆ
FOTOGRAFIJE: LAZAR BALABAN, ZORAN KIZA, NEMANJA SOFRONIĆ, MILAN KOSTIĆ

KATARINA MUNJIĆ, ROĐENA U VALJEVU 1991. GO­DINE. ZAVRŠILA JE EKONOMSKU I MUZIČKU ŠKOLU (SOLO PEVANJE). VLASNICA JE I DIREKTORKA MOD­NE AGENCIJE „MODELS KAT“ OD 2016. GODINE, A OD 2021. JE KREATORKA KOŽNIH TORBI KAT BAGS. SVESTRANA, RADOZNALA, U LEPOTI OTKRIVA SVET SVOJIM SENZIBILITETOM I VOLJOM.

ŽENA 21. VEKA, USPEŠNA, MODERNA I LEPA.

KADA SI POČELA DA SE BAVIŠ MANEKENSTVOM I KAKO BI OPISALA SVOJU LEPOTU?

Manekenstvom sam počela da se bavim od svoje 13. godine po nagovoru moje mame i sestre. Nisam imala samopouzdanja, ali mama mi ga je uvek pružala, tako da kroz samo odrastanje shvatila sam da mi je najbit­nija podrška roditelja šta god radila u svom životu. Oduvek sam volela da se slikam, po­ziram, igram, imitiram. Još kao mala, počela sam i da pevam na školskim priredbama. Sve što je bilo vezano za scenu mi se sviđalo.

Mislim da je žena lepa onoliko koliko je dobra. Na kraju dana, personality je taj koji donese odlučujuću pobedu. Svaka devojka, žena je lepa na svoj način. Podrazumeva se da smo mi modeli lepe čim smo ušle u taj svet mode.

IZABRANA SI DA PREDSTAVLJAŠ SRBIJU NA TAKMIČENJU ZA MISS GLOBAL NA BALIJU U FEBRUA­RU 2022.

Već imam dosta iskustva na međunarodnim takmičenjima u izboru za Miss. Kada smo u tom svetu, uvek se jedna po jedna vrata otva­raju na novim poljima. Zbog trenutne situaci­je sa kovidom-19, izbor za Miss Global Srbije 2021. smo imali onlajn. Bilo je prijavljenih pre­ko 100 devojaka iz Srbije. “Miss Global orga­nizacija” je izabrala mene da budem predstav­nica Srbije 2021. Takmičenje će se održati na Baliju krajem februara 2022. godine. Jako sam uzbuđena jer se izbor održava na jednom od najljepših ostrva na svetu.

KOLIKO DEVOJKA JE POZVANO NA BALI?

Na takmičenju će biti oko 100 devojka iz različitih zemalja sveta.

TVOJA OČEKIVANJA? ŠTA ŽIRI GLEDA NAJVIŠE?

Ne želim da očekujem previše. Svesna sam sebe i svojih kvaliteta. Ja sam privilegovana samim tim što sam prihvaćena u takmičenje kao mama malog dečka koji ima četiri godine. Sreća pa izgledam bolje posle porođaja nego pre njega. Istina je da nas dete osnaži i ulepša svaku poru života. Iskreno, ne vodim računa šta jedem, kad jedem. Uvek jedem kada imam potrebu za tim. Što se treninga tiče, idem na trening dva puta nedeljno i jednom nedeljno radim onlajn pilates. Trudim se da sa svojim detetom što više vremena provedem van kuće. Idemo u park, igraonice. Divno nam je.

U ČEMU SE PREPOZNAJE SNAGA ŽENE – U LEPOTI, MUDROSTI, ZNANJU? ILI U SVEMU TOME ZAJEDNO?

Snaga žene je u mudrosti. Ponavljam, žena je lepa onoliko koliko je ona dobra. I najbitnije je biti nezavisna, onda ste kraljica i sebi i svojim bližnjima. Volite sebe da bi vas voleli drugi.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

BODYGUARD – REAL LIFE

ROADMAP 2021-2022