in

JUL 2021: IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

SAN LETNJE NOĆI

 Leto je zamirisalo na najlepše. Sloboda kretanja, duha, mirisa, sna. Važno je sanjati, voleti, leteti i želeti. Neka vam ovo leto 2021. bude za pamćenje, za nezaborav.

Sanjajmo širom otvorenih očiju i zajedno. Autori sveta su sakupili svoje snove na jedno mesto pod kapu RYL magazina. Luiza Waldrick – Eremic je otvorila svoju kliniku ProHealth u Beogradu, Dragana Mirčetić sprema svoju izložbu autorskog nakita za Rim, Hristijan Mladenovski je izbacio novu modnu liniju, Damjan Đakov ispričao nam je svoj put Italija-Srbija, Đura Veselinović na sav gas voli svoju ženu Bisu i estetiku, Dimitrije Vasiljević održao je svoj prvi solistički klavirski koncert u Srbiji u Smederevu. I tako autor do autora, junak do junaka hrabro koračaju kroz bekrajni kosmos, sanjajući, voleći, radeći.

Sanjam, sanjam, koračam, sanjam. Broj je vaš. Konzumira se u hladu, u miru, u zagrljaju, u sumraku. Okrećete stranicu po stranicu, lagano i opuštajuće. Obratite pažnju na svaku fotografiju, na svakog autora, na stil i jezik.

Vaša Anima Mundi

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NADA

SAN LETNJE NOĆI