in

INVENTAR ŽIVOTA

PIŠE: AKI SUNCE I ANĐELI

Dragi moji čarobni ljudi, ovu poruku vam pišem u dahu, iz dubine srca i duše. Da li ste se neka­da zapitali koja je vaša misija na planeti Zemlji. Ja jesam mnogo puta i shvatila sam da je misi­ja svakog od nas da bude ono što jeste u dubini svoje duše.

Smatram da je sve alfa i omega, da je jedan po­četak negde kraj i da je jedan kraj negde početak – ceo život je ciklus, iskustvo koje nam je dato da bi naša duša porasla.

Tokom života svako od nas doživi promene koje nas dovode do transformacija, a transformacije do unapređene verzije sebe – ova tema me in­spiriše da život sagledam mnogo dublje, jer ovo je period koji će nas promeniti, pokrenuti, neke možda vratiti nekoliko koraka unazad ili ostaviti da stoje u mestu. Koji vi put birate – da li ćete krenuti od početka?

Ja biram promene, transformacije, u ovoj eri Vodolije treba da živimo svoju jedinstvenost i posebnost, baš onako kako smo i došli na ovaj svet. Da bismo doživeli promene, moramo da shvatimo situaciju u kojoj se nalazimo, zavirimo u sebe i zapitamo se – šta treba da menjamo, da li je vreme za INVENTAR života?

Inventar života je sjajna stvar, kako na materijal­nom nivou, tako i na duhovnom. Počnite od va­šeg ormana, zavirite u telefon, u vaše mejlove, poklonite, očistite, obrišite, lakše će vam biti, kre­nite od početka.

Kao inspirativni trener i Anđeoski šaptač i tera­peut, imam zadatak da vam pomognem da SI­JATE, da živite svoju svetlost, jer svako od nas može da izađe iz svoje zone udobnosti i da krene napred.

Mojih proteklih šest meseci je bilo jako izazov­no, na nebo su otišle meni najbitnije dve ženske osobe, jedna je tetka, a druga mama. Nije mi bilo lako, bol mogu da shvate samo oni koji su to isto doživeli. Ali donela sam odluku da nastavim hra­bro napred, jer znam da moja porodica ne bi že­lela da patim i da me bol slomi. To je upravo deo života koji nas vraća na temu od A do Ž, može se svakome od nas desiti nešto što ne možemo ni da zamislimo. Zato istinski želim da kroz ove reči pokrenem u vama osećaj LJUBAVI prema sebi i svima oko vas, jer život je JEDAN, sada i ovde… ne znamo šta će biti posle.

Napravite temeljnu osnovu, nikad nije kasno za početak, jer svaki kraj vam otvara NOVA VRATA I NOVE MOGUĆNOSTI, nemojte život svesti na te­oriju, to je gomila informacija koja vam ne znači ništa ako to ne primenite u PRAKSI.

Pošto sam Anđeoski šaptač, poručila bih vam da nikad ne odustajete od sebe, da razumete da je život EKG, čas smo gore, čas smo dole, jer bez EKG-a nema života. Kada je ravna linija, nema nas, a mi želimo da živimo, jer zato smo tu. Ako promenite bar jednu stvar, vi ste sjajni, a ako po­mognete nekome da savlada svoju muku i pono­vo vrati osmeh na lice, vi ste VELIČANSTVENI. Verujte da je sve za naše više dobro, sve su skri­veni blagoslovi koje mi ne vidimo sada, ali u bu­dućnosti i kroz vreme počinjemo da razumemo.

Pametno koristite vreme, život, informacije koji­ma raspolažete, družite se sa ljudima koji vam miluju dušu, radite ono što volite i budite svoji.

Od srca vam poklanjam dve molitve iz Dnevnika Anđela koje vam sigurno u ovim danima mogu pomoći da se osećate spokojnije

MOLITVE ANĐELIMA MIRA, LJUBAVI, ISCELJE­NJA, IZOBILJA

Anđeli moji dragi, mir, ljubav, isceljenje, izobilje su deo života koji ja živim, želim da iskusim sve darove koje mi šaljete, mir je osećaj spokoja mog bića, ljubav me ispunjava u svakoj ćeliji mog bića, isceljenje mi omogućava da budem zdrav/a na svim nivoima mog bića, izobilje obuhvata sve ono što mi dolazi iz očekivanih i neočekivanih izvora, znanih i neznanih, ja sam spreman/a da iz sveg srca zakoračim u svet koji mi omogućava sve ovo. Zahvalan/a sam što ste deo mog sveta dragi moji anđeli. Hvala vam. Amin.

MOLITVA ZA MIR

Dragi Bože, Anđeli, sada mi je potreban mir u duši, voljna sam da otpustim sav nemir koji imam u sebi, spreman/a sam da osetim spokoj i harmoniju u mom biću. Mir ispunjava moju dušu, zahvalan/a sam na tome što mi pružate. Hvala. Amin.

Poruka ANĐELA i AKI za sve čitaoce RYL ma­gazina: Posvetite se sebi u narednom periodu, uradite sve ono što niste do sada, odnosno sve ono za šta ste tražili izgovore, ostanite u svojim domovima i radite na sebi. Svaki dan je novi dan i svaki dan treba da ŠIRIMO LJUBAV I DOBROTU svuda oko nas.

Dnevnik Anđela, knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele, kao i nakit koji kreiram pod nazivom Nakit sa poru­kom Anđela by Aki Sunce možete poručiti putem FACEBOOK stranice Aki Sunce – Anđeli šapuću ili na mejl andjeliaki888@gmail.com.

Volite se i budite voljeni, neka ljubav bude u nama i oko nas – ovo je vreme za LJUBAV.

#ostanikodkuće

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

OTKUCAJ PLANETE

Insta Live intervju sa Đorđem Stanojevićem, akademskim slikarom