ANĐELI I BEZUSLOVNA LJUBAV

PIŠE: BOJAN KLJAJIĆ

Svi vi, koji verujete u anđele i njihovu bezuslovnu ljubav, želim da vas podsetim da Anđeli i Ar­hanđeli obožavaju da pomažu ljudimo, to je njihov jedini posao. Oni su bez ego kreacije i prenose nam uzvišene poruke od Stvoritelja. Vole nas be­zuslovno i nikada nas ne osuđuju i ne prosuđuju, ne zameraju nam i ne ljute se na nas, bilo šta i kako god da uradimo.

Slobodno ih pozovite da budu uz vas u izazovnim trenucima, ili u momentima kada vam je potreb­na jasnoća, sigurnost i bezuslovna ljubav.

Nije važno kako tražite njihovu pomoć, važno je da tražite. Možete se naglas pomoliti, tiho u sebi izreći šta želite, ili napisati svoje reči kojima tražite usmerenje.

Anđeli su tu da nam pomognu kako bismo ost­varili stanje unutrašnjeg mira, jer na taj način os­tvarujemo i skladne odnose sa drugima.

Božanska misija i zadatak anđela je da nas čuvaju, štite, vode, poštuju, podržavaju i vole. Da nas nauče kako da čuvamo, štitimo, podržava­mo, poštujemo i volimo sebe, a tek potom i ljude oko sebe.

Anđeli jednostavno žele da nam pomognu kako bismo bili u miru.

Dnevnik anđeoskih poruka koristan je alat za svakodnevnu upotrebu.

Dnevnik anđeoskih poruka zapravo je namenjen svima, ali je moj fokus na ljude koji prate kako dnevne, tako i nedeljne, mesečne ili godišnje anđeoske smernice.

U Dnevnik možete zapisivati sve ono što vidite, osetite, pročitate. U njega možete da pišete sve što vam je na duši, ono što želite da primenite u vašem duhovnom rastu uz pomoć divnih nebe­skih anđela.

U Dnevnik je uloženo puno ljubavi, truda, ideja, kreativnosti, kako bi on vizuelno lepo izgledao i kako bi vam bilo prijatno dok ga popunjavate. Dnevnik anđeoskih poruka je moderno dizajniran – u njemu se nalazi preko 100 afirmativnih po­ruka, strane za pisanje, strane za beleške, kao i anđeoski barometar.

Budite slobodni i otvorite poglede za nove ideje i aktivnosti koje možete realizovati kroz anđeoske smernice, a koje će vam doneti nova iskustva, veštine i, na kraju, rezultate.

Budite praktični, kažu da klasično zapisivanje na papir pomaže da se informacije duže zadrže u našem fokusu, a beleške nam kasnije olakšavaju prisećanje na njih.

Dnevnik anđeoskih poruka možete da naručite preko sajta www.kreativnavizija.com, Instagram, Facebook stranice, kao i preko e-mail adrese: kontakt@kreativnavizija.com