in

2022. IZ MOG UGLA

PIŠE: SRĐAN MILODANOVIĆ
NASLOVNA FOTOGRAFIJA: UNSPLASH.COM

Praznična euforija donosi nove ideje i nade koje mogu biti realizovane u 2022. godini. Godina nade, prosperiteta za nekoga, ljubavi, snage.

Ovan

Ovan je uvek najgori za sebe. U 2022. moraće da se okrene spoljnom svetu i lepoti koja ga okružuje. Finasije konačno idu na njegovu stranu. Dobre poslovne prilike će iskoristiti na najbolji način. Znanje će konačno doći do izražaja. Zdravlje: dobro. Ljubav: sija

Bik

Bik je siguran u ono što poseduje, što duhovno, što materijalno. U 2022. mu se smeši prilka za dalji razvoj. Šanse može iskoristiti ako bude dovoljno otvoren i iskren. Njegova snaga leži u sada i ovde. Racio i akcija. Zdravlje: proverite kolena. Ljubav: fatalna.

Blizanci

Blizanci vole komoditet. Jupiter će vam dati snagu da promenite svoj posao i vi ga prihvatite. Nade koje vam se pružaju za dalje finsijska ulaganja su realne i ostvarive. Zdravlje: budite oprezni. Ljubav: opustite se.

Rak

Rakovi će narednu godinu pokrenuti svoje najbolje potencijale. Očekuje ih iznenađenje od sebe samih. Menjaće se na bolje. Prva polovina godine doneće puno susreta i sreće. Pitaće se čemu da budu zahvalni na tim darovima. A odgovor je u životnom strpljenju. Zdravlje: podnošljivo. Ljubav: očekivana.

Lav

Lavovi će pokazati svoju snagu kada se budu najmanje nadali i kada drugi budu najviše očekivali. Njihova vera u sebe same najbolji je pokazatelj da su najbolji prijatelji sebi i drugima. U centar njihovog sveta i scene su neprikosnoveni. Sledeća godina traži od njih da se malčice povuku u svoje emocije i budu romantični. Zdravlje: dobro. Ljubav: na vidiku.

Devica

Device čeka uspeh u ½ godine. Sreća dolazi iznenada. Oslonite se na svoje moći prosuđivanja i odlučivanja. Volja je bitna kod devica. Sanjajte hrabro jer to je pola uspeha u vašem slučaju. Zdravlje: osluškujte svoje telo. Ljubav: dolazi na krilima sna.

Vaga

Vage zrače lepotom i optimizmom u 2022. godini. Njihova energija će biti vidljiva i snažna. Praktični ciljevi će vam doneti samopouzdanje i dodatne prihode. Volite sve on što radite iz srca jer je to ono što vam pripada. Zdravlje: povedite računa o zubima. Ljubav: bajkoviti susret.

Škorpija

Škorpije nose svoje zlto oko vrata 2022. Konačno na cilju. Njena ljubav prema prtneru doneće nogbrojne zavrzlame i staviće se u dosta nezgodnu situaciju. Držite svoju ljubomoru pod konrolom. Zdravlje: više se odmrajte. Ljubav: ne čeka. Osvojite.

Strelac

U drugoj polovini godine predahnite od poslovnih obaveza. Ono što budete uradili u prvoj polovini pratiće vas dalje.Vaša pažnja luta, i fokusirajte se na najbitnije. Volite kada vas drže na distanci i imate mogućnost da sami odlučujete. Zdravlje: dobro. Ljubav: jedan pogled će vas osvojiti.

Jarac

Imaće finansijskog uspeha u maju i junu. Ta lična pobeda će vam biti odskočna daska za sve što kasnije poželite. Vaša ljubav prema drugima će biti izrazito jasna i transparentna. Dozvolite sebi najbolje. Zdravlje:

Vodolija

Snažna vodolija ima nove izazove u predstojećoj godini. Oni koji su u braku imaće bračnih problema, a oni koji su slobodni u ljubavi će naći spas. Verujte u silu dobra i pravde. Vaš put uspeha je popločan vašim znanjem i srećnim okolostima. Zdravlje: vežbajte. Ljubav: samo što nije stigla.

Ribe

Ribe su sigurne u svojoj vodi. Lagano u 2022. bez tenzija, žurbe. Sigurna zabava za sve ribe u prvih dva meseca. Poslužiće vas sreća i ljubav na svakom polju. Oprezno u saobraćaju. Zdravlje: opustite se uz voljenu osobu. Ljubav: smanjite ego, povećajte starst.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

PUT NIJE NA NEBU, PUT JE U SRCU

PRAVO VREME ZA PRAVE STVARI