in

HOROSKOP ZA APRIL

PIŠE: ASTRO LEA

OVAN

POSAO: Ovaj period donosi želju za prom­enama i novim dešavanjima, što dodatno motiviše Ovna. Mlad Mesec 9. aprila dodaje novu dimenziju želji za napretkom, poseb­no za Ovnove koji imaju Rak ili Vodolija kao podznak. U prvoj polovini meseca imaćete mnogo prilika da se organizujete za važne poslovne aranžmane. Osobe koje čekaju na zaposlenje treba da budu strpljive, jer će uskoro biti pozvane na važan poslovni razgovor. Pazite na saradnju s osobama iz znaka Vodolije ili Ribe kako biste izbegli ne­sporazume i lošu komunikaciju. Ovnovi na ru­kovodećim pozicijama treba da donesu važnu odluku o tome s kim će deliti posao i koga će izabrati za saradnika. Finansijska situacija će se stabilizovati nakon 15. aprila.

LJUBAV: Venera, planeta ljubavi, u znaku Ovna pojačaće želju da budete više poveza­ni s osobom s kojom ste i da izgradite veće poverenje i jačate emocije. Ovnovi koji su slo­bodni bolje da sačekaju kraj aprila. Ulaskom Marsa u znak Raka osećaćete se ispunjenije, posebno ćete biti ohrabreni da se udvarate nekome ko vam je dugo bio interesantan. Ov­novi u braku ili dugoj vezi imaju mogućnost da poboljšaju svoj status i podstaknu part­nera na neki novi posao.

ZDRAVLJE: Bol u donjem delu stomaka može vam prouzrokovati problem, uspori­ti vas ili izazvati osećaj depresije. Koristite prirodne proizvode na bazi meda kako biste ojačali imunitet.

BIK

POSAO: Tokom ovog perioda, planeta Merkur je u retrogradnom hodu u znaku Ovna, što će vašu pažnju usmeriti na poslove koje niste dovršili u oblastima bankarstva, ekonomije ili prava. Ako radite u državnim institucijama, budite oprezni u odnosima s nadređenima ili bliskim kolegama. Oni koji vode sopstvene firme treba da posvete dos­ta vremena kolegijalnim sastancima kako bi novi planovi bili prihvaćeni i shvaćeni na pravi način. Previše opterećenja može vam uticati na stav prema drugima, pa je važno da unos­ite manje emocija u posao i da gradite realne odnose saradnje. Očekujte finansijske do­bitke od muške osobe rođene u znaku Bika, Jarca ili Škorpije, posebno u drugoj polovini meseca. Takođe, možete očekivati podršku od starih kolega kad se najmanje nadate.

LJUBAV: Ulazak vašeg vladara Venere u znak Ovna oslobodiće njen izraz. April je često značajan mesec za rođene u znaku Bika, jer donosi nova poznanstva, bez obzira na njihov status veze. Dobra kompatibilnost očekuje vas sa osobom koji voli dinamiku, izlaske i društvo, verovatno rođenom u znaku Riba ili Ovan. Slobodni bikovi mogu doživeti značajnu avanturu koja će ih ispuniti emotivno, dok zauzeti Bikovi, iako možda nisu zainteresovani, mogu se zaljubiti i uvaliti sebe u problem.

ZDRAVLJE: Iako su Bikovi poznati po sklonosti hedonizmu, važno je da obratite pažnju na svoje zdravlje. Masaža može biti korisna, a posebno treba obratiti pažnju na vene, noge i skočne zglobove.

BLIZANCI

POSAO: Mars u znaku Riba može doneti više zadovoljstva na vašem poslovnom planu. Bez obzira na zabrinutost za budućnost, imate puno samopouzdanja u svoje znanje i potencijale. Mogu se pojaviti nove poslovne ponude u trgovini, saobraćaju, prevozu robe ili knjigovođstvu. Ako radite u javnom sektoru, angažovanje dobrog pravnika ili advokata može biti od koristi za vaše poslovanje ovog meseca. Finansijski problemi ne bi trebalo da budu preterani. Pozitivna energija može vam doneti veći prihod nego što ste očekivali. Saradnja sa osobom rođenom u znaku Ovna, Bika ili Raka može biti korisna. Poslove vezane za inostranstvo bolje je odložiti za kasniji period, posebno sredinom aprila.

LJUBAV: Blizanci bi trebalo da se oslobode prošlih ljubavi. Iako su se možda već susreli s takvim situacijama u prethodnim mesecima, sada se može dogoditi da bivša ljubav pokuša da ih ponovo osvoji i ponudi čak i finansijsku pomoć. Blizanci ženskog pola u vezi mogu osetiti potrebu da postave strože zahteve prema partneru s kojim dele sve, dok žene u braku možda treba da preuzmu kontrolu nad finansijama, budući da njihovi partneri možda nisu vešti u raspodeli kućnog budžeta. Muški Blizanci imaju priliku da pretvore prijateljstvo u romantičnu vezu, posebno ako su sami ili u braku.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi kada je u pitanju zdravlje. Posvećeni ste brizi o sebi i svojim potrebama. Radite sve što je potrebno da ostanete zdravi i izbegnete psihološki pritisak.

RAK

POSAO: Fokus ovog perioda je na mladom Mesecu, vašem vladaru, koji se dešava 9. aprila. Budite oprezni jer je vreme za pokretanje novih poslovnih projekata, otvaranje firmi ili radnji. Oni koji razmišljaju o životu u inostranstvu ili poslovanju van granica zemlje treba da se posvete prikupljanju dokumentacije i učenju jezika. Finansijski dobitci se očekuju 12. ili 17. aprila. Muški Rakovi treba da obrate pažnju na finansije posebno krajem meseca. Ako mnogo radite ili provodite vreme u kancelariji, budite oprezni u odnosima sa kolegama ili nadređenima.

LJUBAV: Ako ste sami, osećate se spremnim za novu ljubav, posebno ako ste duže vreme bili sami. Venera u znaku Ovna donosi pojačanu emocionalnu energiju i otvara vas prema potencijalnim partnerima. Osobe rođene u znaku Raka, Riba ili Bik mogu biti dobar izbor za vas. Muški Rakovi mogu upoznati žene koje rade u velikim inostranim kompanijama. U vezi ili braku, partner vas može iznenaditi lepim gestom ili romantičnim izlaskom.

ZDRAVLJE: Smanjite ambicije i stres, jer preterana napetost može negativno uticati na organe za varenje, žuč i creva.

LAV

POSAO: Mart je bio prekretnica za vas, ali kao tipičan Lav, niste napravili grešku. Očekuje vas velika promena na poslovnom planu, u vidu unapređenja ili prelaska u veću kompaniju. Žene Lavovi na pozicijama biće opterećene ozbiljnijim zadacima za budućnost kompanije i zaposlenih. Pripadnici ovog znaka mogu očekivati bolju finansijsku situaciju već od druge nedelje aprila. Muški Lavovi moraju pažljivo razmotriti svoj dalji poslovni put, jer nezadovoljstvo može rasti. Moguće je da napuste trenutno radno mesto ili pokrenu sopstveni biznis, što se i savetuje.

LJUBAV: Ako ste sami, možda željno iščekujete povratak nekog prošlog partnera u vaš život. Budite oprezni, jer možete upasti u lošu vezu, posebno s osobom rođenom u znaku Lava. Ako očekujete da vas neko kontaktira, to bi moglo biti iznenađenje.

ZDRAVLJE: Ako imate probleme sa glavoboljama, moguće je da problem dolazi iz stomaka, pa posetite gastroenterologa. Ako ste imali ranije probleme sa zubima, posetite stomatologa.

DEVICA

POSAO: Vaša sposobnost da organizujete i kontrolišete sve aspekte poslovnog života inspiriše mnoge oko Vas. Budite oprezni tokom sredine meseca jer mogu postojati saradnici koji nisu iskreni prema vama ili koji pokušavaju da vas diskredituju pred važnim partnerima. Ipak, očekuje Vas prilika za povećanje prihoda i efikasno upravljanje novcem. Muškarcima rođenim u znaku Device se preporučuje da teže ka direktorskim ili rukovodećim pozicijama, a takođe mogu očekivati napredovanje u političkom domenu. Direktno kretanje Merkura od 25. aprila može doneti rešenje stambenih pitanja ili poslove vezane za nekretnine.

LJUBAV: Zauzete Device se mogu se suočiti sa problemima ljubomore, nedostatka komunikacije i nezadovoljstva, što može dovesti do prekida veze. Žene Device treba da budu oprezne prilikom ulaska u nove veze i da pažljivo procene namere i iskrenost potencijalnih partnera. Muškarci Device mogu doživeti zanimljive ljubavne situacije, uključujući i istovremene veze sa slobodnom i zauzetom ženom, što može biti izazovno, ali i uzbudljivo iskustvo.

ZDRAVLJE: Ako patite od nesanice, neraspoloženja ili usamljenosti, obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje. Promene u ishrani mogu doprineti poboljšanju vašeg opšteg stanja.

VAGA

POSAO: U ovom periodu imate priliku da napredujete i preokrenete neke projekte u svoju korist, uz potrebu za upornošću. Uticaj Marsa pruža vam snagu i podršku za privatne poslove, putovanja i duhovni rast. Važno je da sarađujete sa osobama rođenim u vodenim i zemljanim znakovima. Finansijska situacija će biti stabilna, ali budite oprezni da ne trošite previše na sitna zadovoljstva, što može poremetiti vaš budžet.

LJUBAV: April može biti izazovan period za Vage, kada se može osećati nedostatak motivacije ili stabilnosti u emotivnom životu. Potrebno je da donesete odluke o svojoj budućnosti, posebno ako osećate da je partner pasivan. Očekujte promene u ljubavnom životu, možda vam se dopada neko nekonvencionalan ili nestalan, ali koristite svoj šarm i ne dozvolite da Vas njegova nesigurnost obuzme. Muškarci Vage treba da obrate pažnju na preterivanje u ljubavnim avanturama, posebno ako su u vezi ili braku.

ZDRAVLJE: Preporučuje se meditacija radi stabilizacije uma i lične sigurnosti. Redovno vežbanje može smanjiti nivo stresa i poboljšati opšte zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako se možda ne osećate spremno za promene, one su neizbežne. Moguće je da ćete biti primorani da promenite posao, firmu ili organizaciju u kojoj radite. Novac će biti važan za investiranje ili izmirenje dugova. Od druge polovine aprila očekujte poboljšanje poslovne situacije, što će doprineti vašoj finansijskoj stabilnosti. Muškarci Škorpije mogu potražiti pomoć starih prijatelja u potrazi za poslom. Žene koje rade samostalno trebale bi potražiti kreativne saradnike.

LJUBAV: Vaša zavodljivost će biti naglašena, a ulaganje u nežnost, emocije i pažnju će biti nagrađeno. Postoji šansa za novo zaljubljivanje i otvaranje novog puta ka sreći. Nakon 10.04.2024. moguće je upoznavanje osobe rođene u znaku Ribe, Vodolije ili Jarca. Žene u vezi ili braku mogu biti sklonije tajnim ljubavnim vezama, ali će, uz svoje principe, biti sposobne da ih izbegnu. Muškarci Škorpije treba da obrate pažnju na svoje emotivno stanje, jer ne mogu dugo bez ljubavi.

ZDRAVLJE: Budući da Škorpije ne vole stagnaciju, može se očekivati pad imuniteta, prehlade, kašalj i problemi sa grlom. Iako stiže lepše vreme, virusi su još uvek prisutni u vazduhu, a promene temperature mogu biti izazovne za vaše zdravlje.

STRELAC

POSAO: Težite dinamičnom radnom okruženju izvan klasičnih radnih prostora. Budite oprezni u vezi sa saradnicima rođenim u znaku Škorpije, Ribe ili Bika, jer postoji mogućnost da među njima bude neiskrenih. Važno je koristiti intuiciju i imati snažne kontakte kako biste postigli priznanje i finansijski uspeh. Vaša snažna i elokventna ličnost može izazvati zavist kod kolega, pa je važno kontrolisati svoju snagu i moć. Muški Strelčevi mogu očekivati zanimljive poslovne ponude, možda i poziv za obnovu saradnje sa bivšom firmom, što predstavlja priliku za dodatnu zaradu.

LJUBAV: Veliki broj Strelčeva će ovaj mesec provesti mirno i zadovoljno, posebno ako su slobodni. Žene Strelčevi nisu obeshrabrene ako su same, već uživaju u društvu prijateljica i aktivnostima poput odlazaka u izlaske, kraćih putovanja ili poseta banjama i planinama. Muškarac koji vam se može približiti je neko iz Vaše blizine, možda iz znaka Raka, Škorpije ili Vage. Za one u vezi ili braku, važno je posvetiti pažnju partneru, posebno ako su prethodna dva-tri meseca bili u lošim odnosima. Moguć je privremeni raskid, pa je važno pažljivo preispitati stavove pre donošenja važnih odluka.

ZDRAVLJE: Potrebno je pronaći načine za kontrolu telesne težine. Post može biti koristan način za to, s obzirom na vašu sklonost ka religioznim konceptima, pa bi post, odnosno posna ishrana, mogli biti odgovarajući.

JARAC

POSAO: Iako će saradnja sa osobama rođenim u znacima Raka, Vodolije i Škorpije biti izazovna, spremate se za velike poslovne poduhvate. Očekujte dobre ponude od saradnika rođenih u znaku Lava i Device. Važno je uskladiti sve te mogućnosti i budite otvoreni za velika putovanja koja mogu doneti korisne kontakte i interesovanje za vaše projekte. Dok novac može poboljšati vaše samopouzdanje, znate da on nije presudan, već je važnije unutrašnje bogatstvo duha i vaše lične odluke.

LJUBAV: Imate brojne udvarače, ali često ostajete sami jer se dvoumite. Važno je prihvatiti ljubav osoba rođenih u znacima Lava, Vage, Device ili Raka. Žene Jarčevi u vezi ili braku mogu usmeriti pažnju ka unapređenju erotskog života, posebno mlade žene trebaju aktivirati svoje emotivne kapacitete. Muškarci Jarčevi treba da se otvore prema Vagi koja pokazuje ozbiljne namere prema njima, iako im to može biti izazovno.

ZDRAVLJE: Upotreba suptilnih duhovnih tehnika može doneti pročišćenje i unapređenje zdravlja. Važno je naučiti više voleti sebe. Žene Jarčevi bi trebale više praktikovati ove tehnike isceljenja, dok bi muškarci mogli uživati u nekom sportu poput malog fudbala.

VODOLIJA

POSAO: Žene rođene u znaku Vodolije trebalo bi da se fokusiraju na poslove koji uključuju rad sa računarima, kreativnim centrima ili rad sa decom tokom ovog meseca. Važno je uspostaviti saradnju sa osobama rođenim u znacima Raka, Vodolije, Bika, kao i onima rođenim u prvoj dekadi Vage. Muškarci Vodolije bi trebalo da se posvete postojećem poslu, posebno novim idejama ili projektima koji su povezani sa inostranstvom. Finansijska situacija će biti povoljnija od sredine meseca, pa bi bilo dobro usmeriti finansije ka inovacijama.

LJUBAV: Mnoge Vodolije i dalje osećaju nedostatak energije, što može negativno uticati na njih. Ako ste u braku i vaš partner ima probleme, to može uticati i na vaše raspoloženje. Žene Vodolije mogu očekivati lepo poznanstvo sa nekim iz oblasti kreativnog rada, umetnosti ili muzike. Muškarci Vodolije imaju povoljne aspekte za nove ljubavne susrete i stabilizaciju u braku ili vezi. Važno je iskoristiti ovaj period sa osobama koje vam pružaju sigurnost i dobro raspoloženje. Oko 8. aprila 2024. budite oprezni u vezi sa raskidima, svađama ili neočekivanim susretima sa neobičnim osobama.

ZDRAVLJE: Potrebno je obratiti pažnju na zdravlje bubrega i genitalno-urinarnog trakta. Vodolije koje imaju probleme sa jetrom trebalo bi da budu oprezne sa uzimanjem lekova koji im ne odgovaraju.

RIBE

POSAO: Otvoreni ste za radikalne promene i ispunjeni ste samopouzdanjem koje vam omogućava da ostvarite svoje ciljeve. Dobra saradnja može se ostvariti sa muškim pripadnicima znaka Riba i vatrenim ženama Ovnovima. Inspiracija dolazi od kreativnih ljudi, što može doprineti uspehu u poslu. Putovanje ili rad sa zemljama severa može biti korisno za vašu poslovnu produktivnost. Finansijski aspekt je od velike važnosti za vas, te ćete se truditi da ostvarite što veći prihod. Iako Vodolije nude pomoć, možda će njihov tempo biti prebrz za vas. Saradnja sa Vagom može doneti značajne finansijske koristi.

LJUBAV: Venera donosi osobu koja je vesela, posvećena vama i želi da svaki trenutak proveden sa vama bude poseban. Iskoristite svaki dan u mesecu za ljubavne trenutke. Kada želite vezu sa snažnom osobom poput Ovna, Bika ili Jarca, budite istrajni, ali pripazite da ne upadnete u zamku nesigurnosti ili ljubomore, što može izazvati konfuziju u vašem emocionalnom životu. Ribe koje su već u braku ili stabilnoj vezi mogu biti sigurne u ljubav i pažnju koju im pruža partner, kako emotivno, tako i finansijski.

ZDRAVLJE: Mogu se javiti problemi sa prstima na rukama i stopalima, što može biti posledica nekog oblika reumatizma. Ribe bi trebalo da budu oprezne u saobraćaju, posebno ako imaju oslabljen vid.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SELF-CARE, SELF-LOVE

NA DNU SI SAMO ONDA, KADA NIŠTA NE POKUŠAVAŠ