in

FALL/WINTER 2020

PIŠE: MARIJA LAKIĆ
FOTOGRAFIJE: ALEKSANDAR RAKIĆ

Da li ste spremne za jesen?

Jesen je predivna, ali za nijansu tužnija od leta. Iz letnjih haljinica ulazimo u više slojeva garderobe. Međutim, kad je moda u pitanju, blogeri i diza­jneri jesen dočekaju u punom sjaju.

FALL/WINTER 2020

Pravila za modu ne postoje ove sezone. Trendovi ove jeseni nam najavljaju boje poput višnje, mas­linasto zelene, narandžaste, ljubičaste, a džins nastavlja da bude trend broj 1 ulaskom u treću sezonu ove godine.

Izdvojila sam par ideja za vas za jesen 2020. go­dine.

Koža je ikona hladnih dana i moj izbor počinje kožnom camel suknjom. Obožavam ovakve ko­made. Kožna košulja, pantalone, suknja, mantil… Šta god možete naći u svom ormanu. Kombi­novala sam suknju sa belom majicom i patika­ma. U koži se osećate moćno, skladno, postoja­no.

Sako i duboki šorts? Naravno! Na vama je hoćete li ih upariti sa nekim kaubojkama, patikama, gležnjačama. Cela odevna kombinacija doprino­si mešavini sports style & femininity.

Plisirani komplet boje trule višnje.

Plisirani materijal vekovima važi kao znak nečije elegancije i glamura. Menjamo saten za pliš. Ve­oma lako se ističe figura i kontura tela. Sexy look je opet u trendu.

Maslinasto zelena – suknja u kombinaciji sa be­lom majicom i teksas suknjom.

Neka vaš dnevni outfit isprati svakodnevne ak­tivnosti na pravi način. Žurite na posao? Budite dama i to ona elegantna. Cipelice kratke potpe­tice sa mašnom spremne da isprate svaki vaš outfit. Osećajte se sigurno u svojoj odevnoj kom­binaciji.

Jeans dubokog struka u kombinaciji sa vintage džemperom. Neka džemperi dominiraju ove jeseni. Neobični, zemljanih boja, sa raznim prino­tivima.

Neka svaki outfit bude vaš lični pečat i odraz vašeg karaktera. Jer trendovi se menjaju, ali vi gradite svoj stil.

Prati sebe i svoj stil. Budi autentična i hrabra ove jeseni, jer će te to izdvojiti od svih. Budi ključ ko­jim otvaraš svet i ljude. Hrabro samo, jer te jesen voli, a i ti nju.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

VERUJEM SEBI

VRATI SE U SRCE