in

U susret ISKRA konferenciji, 24 novembra 2018. u Madlenianumu, u Beogradu.

Pokreni ISKRU!

Iskra znanja… Iskra mudrosti… Iskra svesnosti… Iskra spoznaje… Iskra svetlosti… Iskra života.

Ma koliko mi bili kompleksni i ma koliko nam se život često činio komplikovanim, jedna iskra, jedna informacija, jedna reč koju čujemo u pravom trenutku i od prave osobe, može u našim životima napraviti čudesnu i trajnu promenu.

Zato je ISKRA konferencija namenjena onima koji traže takvu reč koja će ih pokrenuti, obnoviti, motivisati, naučiti i transformisati – u bolju verziju sebe.

Današnji svet zahteva kompletne ličnosti, one koji će profesionalno i privatno biti živi dokaz da žive ono što govore, i to sa strašću posvećenika, a koji su i sami tragaoci i nalazači tih iskrica i sa radošću ih dele sa drugima.

Život nam svakog trena servira promene. Važno je, i nadasve vredno, kada smo opremljeni znanjima i alatkama da na te promene odreagujemo na bolji način, a još vrednije je kada sami možemo da kreiramo željene promene.

ISKRA konferencija vas poziva na događaj na kome će stručnjaci za lični i profesionalni razvoj, na jasan, zabavan, interaktivan, inspirativan i koristan način, preneti svoja znanja i iskru razvoja i mudrosti i na vas! Konferencija je namenjena svima koji su započeli ili su već posvećenici učenja, promene, progresa i boljitka u svim oblastima svog života.

Siniša Ubović (Motivacioni trener, Heal Your Life) će vas pokrenuti da se sa lakoćom odvažite, krenete i ostvarite vrhunske rezultate. Lidija Rosati (Business & Performance Strategist) će vas ojačati da se neprekidno razvijate i odolite preprekama na tom putu. Tomas Bjorge (NLP trener) će vas naučiti TATA tehniku, umetnost transformacione privlačnosti. Margarita Milenković (Reiki Grand Master) će od vas napraviti magnete koji privlače novac, i to za samo 68 sekundi! Tamoko Tanuma (Akupunkturolog i Moksa terapeut) će vam otkriti tajnu lepote japanskih žena i pokazati akupunkturni facelifting, a doktor Vesna Danilovac (Master Coach & Educator) će vas na svojoj radionici Detox Duše podučiti kako da se oslobodite toksičnih emocija. Na svom putu, suočavamo se i sa izazovima u partnerskim odnosima, a to će vam Tatjana Šešum (Psihoterapeut, Homeopata i Fitoterapeut), kroz cvetne esencije, olakšati. Da bi sve bilo još zabavnije i veselije, Olivera Radovanović (Smeh Joga) će vam i prošlost i budućnost preoblikovati kroz smeh i širok osmeh. A ništa manje važno doktorka Milena Stanojević (Specijalista Trihologije), stručnjak za probleme kose će vam pokazati kako možemo da izlečimo problem opadanja kose. Program vodi Filip Ivanjac, voditelj, lekar i maneken. Filip je autor, urednik i voditelj emisije Doktor za Vas. A ISKRU će otvoriti naša eminentna umetnica Jasna Djokić.

Za novembarsku ISKRA konferenciju se pripremite jer vas čeka izobilje informacija, znanja, alatki, preporuka, mudrosti. Učenje je celoživotni proces, a celovito učenje i celovit rad na sebi je jedini ispravan način – biti bolji, imati bolje zdravlje tela i uma, imati zdrave odnose a time i zdravu dušu.

Svetska zdravstvena organizacija definiše zdravlje kao mentalno, fizičko, ekonomsko i socijalno blagostanje. Svesni današnjeg stanja, to su postavili kao cilj, a ISKRA se tome pridružuje kroz sve svoje aktivnosti.

Sve je to umnogome lakše kada imamo prilike da učimo od najboljih! Pridružite nam se! Više informacija i ulaznice na www.iskra.co.rs

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

PIJANISTKINJA SVETSKIH DVORANA

365°