in

INSPIRACIJA – TRANSFORMACIJA – AKCIJA

Konferencija ISKRA je lifestyle događaj koji svojim učesnicima nudi priliku da čuju lako primenljive, efikasne i dugoročne savete za poboljšanje kvaliteta života. ISKRA se  za razliku od događaja slične tematike izdvaja po tome što će pored važnih tema i diskusija, prednost imati kvalitetni i korisni proizvodi i usluge specifičnih kompanija koje konačno nude konkretna rešenja.

Kroz jedinstven program INSPIRACIJE, TRANSFORMACIJE i AKCIJE vodiće Vas vrhunski stručnjaci iz mnogih životnih oblasti. Naučite od Ašoka Murtija da zavolite sebe i svoje telo, uz Milicu Jevtić šta su najvažniji začini lepote, a inovativan način da Vaša lepota traje večno uz primenu Hiperpolarizovane Svetlosti i Zepter Nano kreme u Anti-agingu otkriće Vam prof. dr Đuro Koruga i dr Milica Komnenić.  Mirjana Gomilanović pored svoje knjige ‘Svetionik u meni’ podeliće sa Vama i šta je to inspiracija, jer se bez nje ne može. O tome kako da se uravnoteženo hranimo i dugoročno brinemo o svom fizičkom blagostanju ali i koje su to zablude o zdravoj ishrani i dijetama govoriće renomirani doktori i eksperti kao što su Đina Martinović, Simona Novaković i drugi

Budite uvek u toku i od naših prijatelja 101 hair naučite tehnike savremenih tretmana za kosu i ne propustite priliku da osvojite vredne vaučere i pregled na licu mesta koji oni darežljivo poklanjaju, a priliku da dobije ove vredne nagrade ima svako jer osim same konferencije, čija kotizacija iznosi 3000RSD, biće otvoren i SAJAMSKI DEO dostupan široj javnosti gde će kompanije kao što su Zepter, Yumis, 101 Hair, Calivita, Vitalon, Happy Honey, ZdravljeDeli, Olivia, Parnad Vorwerk, Belgrader Sir, Agranela  i  mnoge druge izlagati, prodavati i kroz razne aktivnosti poklanjati svoje proizvode provereno vrhunskog kvaliteta!

Više informacija i prijava na konferenciju, na našem website www.iskra.co.rs

Pridružite nam se u subotu 19. maja  2018. godine u Madlenianumu, pronađite inspiraciju i motivaciju za rad na ličnom i profesionalnom razvoju!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

OŽIVIMO ŽIVOT, SUOČIMO SE SA STREPNJOM

iPhoneArt Journey