in

ŠIROKI OSMEH ZA HUMANOST

Međunarodni klub žena (MKŽ) iz Beograda je ponovo osmislio kreativni način da prikupi sredstva kako bi pomogao osetljivoj populaciji u Srbiji. Nakon uspeha naše nedavne akcije „Moda za humanost“ gde smo na tihoj aukciji prodali odeću koju su nam donirali dizajneri za našu humanitarnu akciju, Klub trenutno nudi mogućnost da dobijete profesionalne portrete za vas, vašu porodicu i prijatelje, u predivnom prazničnom ambijentu.

Hotel Hyatt Regency bez naknade ustupa prostor Klubu gde vam na raspolaganju stoji nekoliko stručno dekorisanih i posebno ukrašenih ambijenata, od Božićne atmosfere do zimske idile. Profesionalni fotograf Zlatko Đorđević napraviće neograničeni broj fotogrfija u vremenu od 20 minuta, koje vam stoje na raspolaganju. Oni koji uplate za foto sesiju dobijaju svoje fotogrfije odmah nakon sesije i mogu da zatraže do pet retuširanja.

KUĆA LEA i KARE Beograd,  su velikodušno ponudile da besplatno pruže svoje usluge, nameštaj i ukrase da bi uredili i dekorisali prostor u prazničnoj atmosferi. Umetnica i vešti „zanatlija“ Aleksandra Šunjević, doniraće za ovu priliku, elegantne ukrase koje je napravila za novogodišnju jelku.

Foto sesije u organizaciji Međunarodnog kluba žena biće održane u nedelju 5. decembra od 10.00 h do 19.00 sati i u ponedeljak od 16.00 do 21.00 h. Cena jedne sesije iznosi 9.900,- dinara i sav prihod (sem troškovi) biće upotrebljen za humanitarne akcije.  Učesnici mogu da se prijave onlajn preko formulara na Book your Photo Shoot.

Međunarodni klub žena je registrovana, neprofitna Nevladina organizacija koja broji blizu 100 članica iz više od 30 država. Članice su supruge diplomata u Beogradu, i supruge predstavnika stranih firmi u našoj zemlji. Cilj Kluba je da promoviše prijateljstvo i solidarnost među ženama, da im pomogne da se adaptiraju na okrženje u novoj privremenoj domovini, kao i da bolje upoznaju običaje i kulturu zemlje domaćina. Jedan od važnih ciljeva je i da doprinesu humanitarnim i filantropskim akcijama.

Od 2011. godne MKŽ je prikupio preko 560.000,00 evra. Taj novac je iskorišćen za pomoć osetljivim osobama i onim zajednicama koje su izložene posebnom riziku. Ranijih godina, pre pandemije, Klub je jednom godišnje, u decembru, organizovao veoma popularni Humanitarni/Božićni bazar na Beogradskom sajmu, kako bi prikupio sredstva za humanitarne projekte. Na Bazaru na Sajmu učestvovalo je na desetine ambasada, što je obično privlačilo veliki broj posetilaca iz Beograda i okoline. Nažalost, Kovid 19 je sprečio Klub da odži ovu manifestaciju, već drugu godinu za redom.  Stoga su članice u ovom periodu morale da budu kreativne i da smisle druge načine kako bi prikupile sredstva za humanitarne akcije. Tako je prošle godine objavljena knjiga „Beograd viđen očima stranaca“ , ove godine je nedavno održana tiha aukcija pod nazivom „Moda za humanost“,  gde je ponuđena dizajnerska odeća, a sada, 5-tog i 6-tog  decembra to je akcija „Široki osmeh za humanost“.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

BENEFITI ORIJENTALNOG PLESA PRE I TOKOM TRUDNOĆE

UVODNO SLOVO