ReStart

PIŠE: ANIMA MUNDI

Zaljubljena u život, lepotu i miris sveta. Zaljubljena u ono što se maštom stvara i kreacijom uzdiže do neslućenih visina. I zajubljenost je beskrajna i bezvremenska. Kada intenzitet počne da opada vi pritisnite dugme ReStart i onda sve ispočetka krene. Pronađete iznova tu nit i vibraciju koja će vas dovesti u to isto stanje blaženstva i ljubavi. Tako je sa svim što odlučite da bude i radite. Sve je stvar izbora i volje. Okolnosti su promenljive, ali vi činite izbor. Vi ste gospodar trenutka, scene i junaka.

Poslednjih godinu i po dana sam u flow-u oko magazina RYL i ljubavi, inspiraciji i motivaciji koju on širi.

Refresh your life / RYL e-magazin su prave virtuelne novine koje možete da listate sa jedne na drugu stranicu, da tekst uvećavate, smanjujete i uživate u njemu. Godinu i po dana naši čitaoci su zaista sa radošću i uzbuđenjem to činili. A onda mi rekoše hajde kroz web stranicu pusti RYL! Pa hajde pritisnem moje virtuelno dugme ReStart i krećem opet samo na drugi način. I tako od 21. juna leta Gospodnjeg čitajte nas na www.ryl.rs

Restartujte sve što možete u životu, malčice ga izmenite, pokrenite, da bude drugačije, da nosi nešto novo jer samo tako se i opstaje, novinama, novim počecima. Dodajte sastojke životu koji će sočno i vrelo nositi ono staro sa primesama novog i uzbudljivog. Budite sopstveni čarobnjak Re-Starta, Re-dizajna, R-e-volucije, Re-života, Re-ljubavi.

Tema ovog letnjeg izdanja magazina nosi naziv ReStart. U skladu sa temom autori sveta kako ih ja nazivam, svojim senzibilitetom i bojama ostavili su pečat neko kroz reč, neko kroz fotografiju, kako bi vas prodrmali na razmišljanje i akciju restarta sopstvenog života.

Naši autori nose imena poput DIVNE (lepa, preksrasna), AKASHA (nebo) KATARINE (čista emocija), SLOBODANA (rođen da bude slobodan, slobodarski duh), SONIE (ruska varijanta od imena je Sofija, a znači mudrost), MARTE(gospođa, vladarka), IRENA (mir), MIOMIRE (po kabali zanči svemir), DIJANE (boginja meseca i lova), PEĐE (značenje imena dolazi od Predraga, mio drag) koji nose svet i beskraj već u zančenju svog imena. Mali je ovaj virtuelni papir da nabrojim preko 300 autora koji su iz broja u broj učinili jedan novi restart za RYL i čitaoce. Beskrajno zahvlna na tome.

A šta ja mogu da učinim za vas?

A šta vi možete da učinite za sebe? Učinite to odmah kako znate i umete.

Ovo je letnji opuštajući broj, želim da razmišljate kako da poboljšate sopstvene živote, da pomerite granice i proširite horizonte, dok vas sunce obasjava na peščanim plažama ili dok jedete negde u hladu lubenicu i pijete kafu. Ramišljajte i tražite inspiraciju, a ona se krije u malim stvarima, u pozitivnim ritualima. Velike stvari i koraci su tako jednostavni, samo treba imati hrabrosti prepurstiti se novom početku ili nastaviti stari ciklus ali na novi način.

RYL je tu da vas osnaži, osvesti i osveži. Hemijska oznaka je O3 Ozon najčistiji i najlepši 🙂

Ah da, da završim uvodnik kao što sam ga i započela.

„Ljubav je moć sveta“
Tajna