in

NEW VIBRATION – NEW INSPIRATION!

PIŠE: IVANA MALENKO
FOTOGRAFIJE: IZ PRIVATNE ARHIVE

Ovo nju (new) je donelo mnogo muka mnogi­ma, a posledice će se tek videti. Biće to jedna stara generacija uništena novim vibracijama.

Za staromodne, koji ništa ne rade na sebi, nova vibracija je novi dan, a za one koji su učeni vibra­cije su naši osećaji. U koju god grupu da spada­mo, uvek je sada momenat da sve promenimo i počnemo da pravimo život. Inspiracija je ako život nije stihija, jer osećaje, tj. Vibracije, ne nosi vetar, već mi i naše misli.

Januar je po prirodi mesec početka, a mi smo u prirodi i to sada je baš sada. Sunce je krenulo u svoj novi uzlazni ciklus i polako je od danas sve lakše. Promene i nove vibracije ili osećaji su svaki dan ako pratite intuiciju i ne držite se standarda ili saveta prijateljica. Standard je ne­što što je usvojeno za masu, a masu stvaraju različiti, a prijateljica će uvek svoje tuge onako dobronamerno dubiti na vama. Da bismo došli do nove inspiracije, važno je da ne težimo miru. Mir je kraj. Blagostanje je kraj. Popularni balans je kraj. Život teče, inspiracije ga nose, a mir i blagostanje su ustajale vode. Zato su i hronič­no nesrećni i bez inspiracije najčešće ustajali, a uvek lenji. Nema novog dana pre noći i nema novih godina dok se ne isprate stare. Život i velike vibracije se menjaju na dve godine i ako vam promene nisu došle za to vreme morate ih napraviti, jer stagnacija nije večna. Ona vodi ka dole. Nije ženama lako da promene polako segment po segment svoga života, jer ženska energija nije destruktivna, a do nove inspiracije se dolazi rušenjem. Dolazi se opraštanjem od stvari koje više ne vibriraju ili nas te vibracije izluđuju. Žena je dom i ima najveću moć pri­vlačenja i od toga krenite. Ne odvajajte se od muške energije i ne ostavljajte svoje talente. Žene mogu sve ako gledaju svoja posla i ume­sto frizure promene način izražavanja. Za sve novo plan mora da postoji, ali plan koji se me­nja, koji je fleksibilan, baš kao i naši zglobovi. Svaki početak i kraj su teški. Mi i naša energija su između i jedino je važno kako želimo da živi­mo – za dobro je potrebno mnogo više, loše je već samo po sebi tu!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MAGIJA ZADIVLJENOSTI

LJUBAVLJU I SRCEM ZAKORAČI U INSPIRACIJU