in

MINERAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS – IZBRIŠITE TRAGOVE STRESA NA KOŽI JEDNOM KAPLJICOM

KULTNA MINÉRAL 89 LINIJA DOBILA JE POJAČANJE U VIDU NOVOG KONCENTROVANOG OBNAVLJAJUĆEG SERUMA U KOMBINACIJI SA PROBIOTIČKIM FRAKCIJAMA, KOJI UKLANJA TRAGOVE SVAKODNEVNOG STRESA NA KOŽI, ISTOVREMENO JE ČINEĆI JEDROM, A TEN BLISTAVIM – ZA KOŽU BEZ TRAGOVA UMORA.

Beograd, 18. maj 2021. godine – Da li ste znali da zagađenost vazduha, nedostatak sna, dim od cigareta, svakodnevni stres, utiču na organizam, ali se i direktno odražavaju na kožu lica? Vodeći se time brend Vichy kreirao je jedinstvenu nedelju #StressLessWeek u kojoj organizuje niz radionica i obuka koji pomažu licu i telu da se oslobode akumuliranog stresa. U nedelji od 24 – 28. maja uz eksperte za lice i telo imaćete priliku da sa Jelenom Jovanović naučite da opustite mišiće lica uz face yogu, Nela Bunčić koja će vas razbuditi uz visokointenzivnim treningom, zasijaćete i imati blistav make up uz Snežanu Karović Ćorić, razumeti deklaracije na proizvodima uz pomoć farmaceuta Isidore Vasić, a potom, za kraj nedelje, opustiti se uz muziku koju pušta di-džej Lea Davogić. Ne preostaje vam ništa drugo, nego da se PRIDRUŽITE.

Kao podršku u nezi lica tu je inovativna minimalistička formula u kombinaciji sa probiotičkim frakcijama – Minéral 89 Probiotic Fractions serum koji poboljšava sjaj i elastičnost kože, smanjuje vidljivost tankih linija i jača otpornost na stres.

BUDUĆNOST ZDRAVE KOŽE!

Jedinstvena hipoalergena formula obnavljajućeg seruma Minéral 89 Probiotic Fractions sadrži 5% probiotičke frakcije koja poboljšava funkciju kožne barijere stimulisanjem epidermisa, a takođe podstiče prirodnu odbranu kože od negativnih spoljnih uticaja tako što kombinuje antioksidativna svojstva i podupire imunu odbranu, 4% nijacinamida koji ima umirujuće dejstvo, vitamin E, kao i Vichy vulkansku vodu obogaćenu sa 15 minerala koja značajno jača barijeru kože. Intenzivno hidrira, ne sadrži miris, alkohol, te pogoduje svim tipovima kože, kao i veoma osetljivoj koži.

EFIKASAN SERUM ZA KOŽU KOJA JE POD STRESOM

Usled stresa koža postaje suva, sa osećajem svraba, a najčešće je prati crvenilo, osim toga pad imuniteta kože može prouzrokovati neujednačen izgled. Pojavljuju se fine linije I bore. Upravo tim problemima snažno se odupire Minéral 89 Probiotic Fractions. Čak osam kliničkih i šest instrumentalnih studija sprovedenih na više od 500 žena, potvrđuju efikasnost seruma kod kože izložene stresom. Rezultati nakon četiri nedelje korišćenja pokazuju da 76% ispitanika zapazilo da koža deluje mladoliko, a lice odmorno, 84% je potvrdilo da je ukupan izgled kože poboljšan, 92% da koža ima zdrav sjaj, a 78% njih se oseća zaštićeno od spoljnih uticaja .

JEDNA PIPETA DNEVNO – VAŠA IDEALNA DOZA ZA ZDRAVIJI IZGLED KOŽE

Preporučena doza koncentrovanog seruma podrazumeva nanošenje jedne pipete dnevno tako što ćete naneti formulu direktno na lice i nežno umasirati serum na celo lice.

ŠEST VIDLJIVIH ZNAKOVA ZDRAVIJE KOŽE

Odobrena od strane dermatologa, ova moćna formula ima dokazanu efikasnost sa trenutnim efektom koji traje. Klinički test 42 osobe, nakon 4 nedelje upotrebe seruma pokazuje sledeće rezultate:

+ 45% više blistavosti
+ 35 % glađa tekstura
– 23 % manje tankih linija
+ 28 % izjednačeniji ten
+ 30 % punija koža
+ 68 % antioksidativna dejstva* (pokazuje test oksidacije izazvan zagađenjem rađen na 6 osoba)

Kada je reč o rutini nege, kao prvi korak, preporučuje se Minéral 89 Probiotic Fractions, potom možete naneti uobičajenu dnevnu negu. Uz to ne treba zaboraviti još jedan novitet od Vichy-ja – Capital Soleil UV-AGE Daily koji predstavlja naprednu UV zaštitu, koja osim zaštite od sunčevih zraka, deluje i protiv znakova starenja.

Kako bi lice dobilo negu koju zaslužuje i odiše zdravljem, osim Minéral 89 Probiotic Fractions seruma za svakodnevnu upotrebu, preporučuje se dodatna briga o svom telu – kako spolja tako i iznutra. U užurbanoj svakodnevici zastanite i učinite nešto dobro za sebe, za to je tu #StressLessWeek.

Više informacija o programu potražite na sledećem linku, a sve informacije o novom proizvodu, kao i celokupnom asortimanu brenda na vichy.rs.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

I PONOVO SVIĆE

U SUSRET SUNCU