in

LJUBAV U VAZDUHU

PIŠE: NATAŠA IKONIĆ, ASTROLOG I SPISATELJICA ROMANA „PONOVO S NJIM“

Iscrpljeni dugom zimom i mrazevima, obnevideli od magle i željni toplote, lako se prepuštamo romantičnim maštanjima i rado hrlimo u prve raširene ruke. Ponekad se to završi dobro, ponekad ne, ali ako pogledamo na stvar sa filozofske strane, ne postoji dobro i loše – sve što nam se dogodi je samo jedno novo iskustvo. Pa, da pogledamo kakva nas to iskustva očekuju u februaru.

Ovan

Taman kada ste pomislili da na svetu nema više romantike, pojaviće se neko ko će vas potpuno oboriti sa nogu. I samo od vas zavisi da li će se sve završiti na uzajamnim simpatijama, ili će prerasti u nešto više od toga. Istina, ta nova osoba bi mogla prilično da uzdrma vaš ustaljeni način života, ali možda je i vreme da se malo prostrese prašina koja se uhvatila na vašoj svakodnevici.

Bik

Neobavezno druženje bi moglo da preraste u strastvenu vezu. Za one koji su u već u braku, ovako lepi aspekti na nebu mogli bi da izazovu povećanu potrebu za flertovanjem. Savetujemo vam da se na tome i zaustavite. Zašto? Pa, zato što se takav rizik ne isplati; suviše tu ima stresa, a premalo zabave. I flert je uvek zabavniji od onoga što sledi kasnije, a neostvarene ljubavi su romantičnije od onih koji se završavaju stavljanjem burme na prst.

Blizanci

Svi znamo da podgrejano jelo nije toliko ukusno kao tek skuvano jelo. Pa ipak, previše često zaboravimo na tu činjenicu kada je reč o ljubavnim stvarima, i onda ponovo razmišljamo o podgrevanju, umesto da kupimo sveže sastojke, otvorimo kuvar i isprobamo novi recept. A zašto to radimo? Zato što mislimo da je bolje biti u nekakvoj kombinaciji, pa makar i u pogrešnoj, nego biti sam. A jedini način da se pojavi nešto novo, jeste da se za onim starim jednom zauvek zaključaju vrata.

Rak

Možda trenutna situacija na nebu nije baš idealna, ali to nije razlog da odmah padnete u depresiju. Trgnite se malo, jer imamo dobre vesti: postoje izgledi da veza u koju ste se upustili iz čiste dosade, potraje veoma dugo. Koliko, teško bi bilo reći, ali izvesno je da taj koji je zalutao u vaš život jednog ledenog, snežnog popodneva ostane u njemu dovoljno dugo da bi vas uverio da se prave stvari uvek dešavaju neplanirano.

Lav

Vreme je da skupite hrabrost i da obavite taj važni razgovor posle kojeg ćete znati u kom pravcu plovi vaš brod. Ne brinite, sve će se završiti mnogo bolje nego što možete i da zamislite. Ispostaviće se da ste nepotrebno strepeli; vaš partner vas ne vara, ne misli na druge kad noću legne u krevet, ne dopisuje se ni sa kim osim sa prijateljima, i doteruje se zato što voli lepo da izgleda, a ne zato da što želi da se dopadne nekoj konkretnoj osobi.

Devica

Vašem ljubavnom životu je potrebno više nege i pažnje. To ne znači da bi trebalo da počnete da ga gušite ljubavnim izjavama, da mu kuvate omiljena jela, ili da mu dozvolite da vas ima kad god to poželi. Ne, naprotiv; ostavite ga malo samog, dajte mu razlog da bude ljubomoran, da postane nesiguran, da se pretvori u lovca (naravno, vi ćete biti njegov plen). Postavite nova pravila igre, koja će ga naterati da se probudi i da se aktivira – ne samo fizički, već i mentalno.

Vaga

Mnoge Vage će se venčati ove jeseni, a velika je verovatnoća da ćete i vi biti među njima.  Dakle, počnite već sada da se pripremate za taj radosni događaj; za početak, kupite elegantne bele cipele. Zatim, osvrnite se iza sebe i proverite da li možda ne vučete neke repove za sobom. Možda ste nekome ostali nešto dužni (to ne mora da bude novac)… ili, možda ste zaboravili da obavestite bivšeg momka da imate novog momka (koji će vam najesen postati muž)…?

Škorpija

Zbog prevelike obuzetosti poslom, zapostavili ste voljenu osobu. I sada se postavlja pitanje: šta je on radio dok ste vi bili zauzeti, čime je ispunjavao svoje vreme? Predlažemo da se poslužite malim lukavstvom: najpre mu zakažite sastanak, a onda ga otkažite. Dajte mu sat vremena da se organizuje, a onda ga ponovo pozovite i recite da ste ranije završili sa poslom i da biste ipak mogli da se vidite sa njim. Ili, još bolje, banite mu na vrata bez najave.

Strelac

Prebrzo ste otvorili karte, i on se već opustio, počeo je da vas shvata kao nešto što se podrazumeva. Nemojte se svađati sa njim, nemojte razgovarati o tome, samo promenite ponašanje. Počnite češće da izlazite, nagovorite neku drugaricu da vam pošalje ljubavnu poruku sa nepoznatog broja, ili smislite nešto drugo što bi ga trglo i podsetilo na to da osim njega ima i drugih muškaraca na svetu…

Jarac

Očekujte poboljšanje situacije na poslu, napredovanje i nove poslovne ponude. Ako sve bude bilo kako treba, a nema razloga da ne bude, zakoračićete u proleće sa mnogo više entuzijazma nego što ste ga imali tokom jesenjih i zimskih meseci. Bilo bi dobro da se prisetite da niste sve postigli sami, već uz pomoć voljene osobe, i da joj se na neki način odužite. Na primer, romantičnim vikendom koji ćete provesti samo sa njim, u nekom luksuznom hotelu.

Vodolija

Ovo je vaš mesec. Iskoristite talase dobre kosmičke energije da uradite što je moguće više. Praktično, sve što ste očekivali da se dogodi tokom godine, dogodiće se u jednom mesecu. Postoji mogućnost da će se ostvariti čak i neki vaši planovi koji su izgledali toliko nerealno, da o njima niste pričali čak ni najbližima… Kada je reč o ljubavnim stvarima, moraćete da napravite izbor. Makar uži izbor mogućih kandidata, ako već ne možete da se odlučite za jednu konkretnu osobu.

Ribe

Taman kada ste zaključili da vam se više nikada neće desiti ništa lepo, eto prijatnog iznenađenja! Po svoj prilici, u pitanju je osoba rođena u vatrenom znaku. Šarmantan, interesantan, i – neverovatno, ali istinito – slobodan. Nije u braku, nema drugu vezu… ipak,  nemojte mu se predati već na prvom sastanku. Maltretirajte ga barem mesec dana, i ne bojte se, neće odustati. Vatreni znaci vole izazove i obožavaju da jurišaju na neosvojive tvrđave.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MOĆ LJUBAVI -Ljubav na tanjiru

Geteborška botanička bašta