in

JUN 2019. IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL

OD LJUBAVI SVE RASTE

Dragi naši čitaoci, vreme je za još jedan novi broj RYL magazina. Da li imate dovoljno ljubavi u sebi?
Da li ste čuli da od kiše tako i od ljubavi sve raste? Ljubav ne može da dosadi kao kiša
ovoga juna.

Ovaj broj je nekako ljubavni. Zajedno ćemo zaviriti u njega, onako suptilno da vidimo ko se sve dotakao ljubav od naših autora.

Cilj je bio da prikažem da su poslednje četiri i po godine, 50 brojeva, puno sjajnih autora iznedrili svako izdanje iz čiste ljubavi. Onako kako to ljubav samo može da priušti, iz radosti.

„Svi smo mi rezultat ljubavi i zanosa.“

Lord Byron

Mislim da je RYL upravo tako nešto. I ljubav i zanos.

50 brojeva je prošlost, ali i dokaz trajanja i jedan fokusirani timski rad RYL tima koji diše kao jedno biće, where focus goes, energy flows.

„Na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo da je nasred neke pustinje ili usred velikog grada. A kad se te osobe sretnu i njihovi se pogledi ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj. Samo postoji taj trenutak i ta neverovatna sigurnost da je sve stvari pod suncem ispisala jedna ista ruka, ruka koja je stvorila po jednu dušu bliznakinju za svaku osobu i koja je u njima probudila ljubav bez koje ni jedan san ljudske rase ne bi imao smisla“.

Paulo Coelho

 

RYL magazin ispisali su autori sveta istog senzbiliteta. Svoju ljubav preneli smo na vas. Idemo dalje do 100 izdanja, onako iz ljubavi.

Uživajmo u čitanju i listanju.

Anima Mundi

ŠTA MISLITE?

VERA

OD LJUBAVI SVE RASTE