in

IZAŠAO JE SEPTEMBARSKI BROJ E-MAGAZINA RYL

Dragi naši čitaoci i čitateljke, a obraćam se i vama, našim budućim čitaocima 🙂

Leto je za nama, i sunce, i pesak, i more. Ostavili smo jedno poglavlje i uputili se ka drugom, još lepšem. Novi broj RYL magazina i nove priče naših autor sveta vode vas u centar. Ovoga puta samo za „vaše oči i um“. Ono što stavimo u fokus, to i raste, a ja htedoh da saznamo šta je momčadi koja brani ovaj jesenji broj

U FOKUSU

Neko se odlučio za kreativno pisanje, drugi za Festival kratkometražnog filma (FROM), neko za bundeve, tajlandsku yogu, savremenog muškarca, fotografiju u novoj eri muzeja, poetiku, lepotu, ples, služenje, planinarenje. Momci su stavili u svoj fokus aktivnosti u kojima su najbolji. Ovo je muški broj, muška energija, muška priča ispričana univerzalnim jezikom sveta. Svi ćemo razumeti priče koje nose jasnu poruku. Moj fokus je u prethodnom periodu bio usmeren na fotografiju i izložbu koja nas očekuje u oktobru u Beogradu i na Balkanu.

Neka uvek bude u vašem centru, vidokrugu, ono što volite, čemu se radujete, tamo gde je strast i let. Ta ideja je jako bitna. Uživajte u ovom broju i prepoznajte sve energije sveta u sebi.

Vaša Anima Mundi

NOVI BROJ PRELISTAJTE KLIKOM NA NASLOVNU STRANU:

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

LJUBAV

U FOKUSU