in

ANÐEOSKI KOUČING

PIŠE: ANIMA MUNDI
FOTOGRAFIJE: IZ PRIVATNE ARHIVE

Aleksandra Ubović, po obrazovanju pro­fesor francuskog jezika, life coach, Heal Your Life trener programa po metodama Lujze Hej, autor je knjige „Postanite i os­tanite zauvek vitki“, praktičar anđeoske terapije, pomaže ljudima na njihovom putu ličnog razvoja. Slušajući svoj unutrašnji glas i glas anđela, odvažila se na časove kod najbolje, svetski poznate učiteljice o anđelima, Doreen Virtue. 

Kako si čula svoga anđela i krenula put Amerike na workshop Doreen Virtue?

Moji anđeli čuvari su mi se obratili prvi put pre par godina i osim što sam ih čula i videla, oni su mi jasnu poruku ispisali na beloj tabli koja se nalazila ispred mene. Na tabli je pisalo: TVOJA SVRHA: Anđeoski koučing

Tada mi ništa nije bilo jasno i više sam osećala strah nego radost, što je veo­ma uobičajeno, jer sve što ne možemo da objasnimo umom, doživljavamo kao po­tencijalnu opasnost. Moji Anđeli su mi se i predstavili tada, rekli su mi svoja imena (za koja do tada u životu nisam čula, pa sam tek guglajući shvatila o kome se radi). Od tog trenutka sam počela da se otvaram uopšte za taj koncept i počela da idem na radionice na kojima se upravo o Anđelima uči i spre­ma za komunikaciju sa njima. Bila sam prvo kod divne Vanje Savić, autorke sjajne knjige Anđeli u srcu, zatim kod moje jako drage ko­leginice Snježane Sredojević, čija mi je kn­jiga Anđeli za početnike bila kao udžbenik nakon prvog iskustva, i na kraju, ali ne na­jmanje važno, kod božanstvene Margarite Milenković, koja je zaista bila i jeste ozbiljan doprinos na mom putu razvoja i otvaranja ka anđeoskim energijama.

Za seminar/obuku kod Doreen Virtue sam čula još na proleće, ali mi je sve delovalo daleko i nemoguće. Prvo otputovati na Ha­vaje, a zatim i obezbediti sredstva za čitav taj poduhvat. Međutim, kada je neka priča podržana, sva se vrata otvaraju takvom brz­inom i lakoćom da nama jedino preostaje da se prepustimo. Što sam ja i učinila.

Kakva iskustva donosiš? Kako izgledaju ra­dionice kod Doreen?

Seminar kod DV je, pre svega, jako dobro or­ganizovana manifestacija. Moram da priz­nam i da sam bila i jako ponosna na moj i rad mog supruga Siniše Ubovića, jer naši seminari, koje mi ovde u Srbiji organizuje­mo, stoje rame uz rame sa svetskim!

Tri cela dana smo, od 09 do 18 časova, učili, vežbali, slušali i praktikovali rad sa anđeoskim energijama i razmenjivali među­sobno, kako prethodna, tako i iskustva sa samog seminara.

DV je potpuno predivna, i ono što me poseb­no oduševilo, to je jedna stabilna i opuštena žena, koja ne pravi ’’big deal’’ od svega što radi, već sa puno humora i sjajne energije prenosi svo znanje koje ima!

Kako izgleda anđeoska terapija?

Anđeoska terapija izgleda isto kao koučing seansa samo što malo zatražimo i pomoć Anđela. Nekada je ta pomoć potrebna za dobijanje nekog odgovora, a nekada kao snaga da se neke stvari prevaziđu, ili kao vetar u leđa za neke nove projekte. Anđeli su uvek tu da nas podrže i da nam pomog­nu, samo je potrebno da im se obratimo za pomoć.

Koliko anđela ima i koji je tvoj the best An­gel?

Anđela ima neograničeno mnogo i oni su zajedno sa Arhanđelima svuda oko nas. Kada smo otvoreni i spremni za njihovo društvo, tada i počinjemo da primećujemo sitne znake kojima nam potvrđuju da su tu. Nekada je u pitanju belo perce koje se stvori niotkuda, nekada novčić, a nekada niz brojeva kao npr. 444 ili 111. To su samo neki od primera, a ima ih bezbroj. Jedan ću navesti na kraju ovog intervjua!

Moj veliki zaštitnik i moj lični čuvar je Ar­hangel Mihajlo.

Kako se komunicira sa Anđelima?

Najjednostavniji način za mene je kroz meditaciju, zatim kroz anđeoske karte i knjige. Ja često koristim knjigu DV 101 Anđeoski broj, u kojoj se nalaze svi broje­vi od 1 do 999. Postavim pitanje, zamislim broj i pronađem odgovor. Pošto je tu zakon privlačenja uvek na snazi, odgovor je 100% tačan.

Tema novogodišnjeg broja nosi naziv „Dan ti bogat u naručju nosim“ – stihovi Vaska Pope iliti obilje i život. Say YES to life!

A da su Anđeli bili i sa urednicom maga­zina RYL, dok je pisala pitanja za ovaj in­tervju, potvrđuje činjenica da ga je završi­la rečenicom kojom sam ja odgovorila na poziv Margarite Milenković da budem njen gost na predavanju i predstavim svoj rad sa Anđelima. Moj odgovor je bio BUKVAL­NO:

Say YES to life!

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SAMI SMO KROJAČI VLASTITE SREĆE

VELIČANJE SAZREVANJA