in

Zavirite u novi prostor Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” osnovan je 2010. godine, kao deo Poliklinike Kuća zdravlja. Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka najsavremenijoj opremi i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme „Perfect Vision” postao je jedna od vodećih oftalmoloških ustanova u regionu.

Nalazi se na dobroj poznatoj adresi Senćanski put 3, u impozantnom prostoru izgrađenom krajem 19. veka u prepoznatljivom duhu neoklasicizma. Nakon intenzivnih radova koji su trajali 3 meseca i na kojima je angažovano preko 50 radnika, ovaj prostor danas predstavlja zanimljiv spoj tradicionalnog i modernog. U delu postojećeg prostora u prizemlju izvršena je adaptacija, a prostor na prvom spratu rekonsturisan je u hirurški blok sa dve operacione sale.

„Perfect Vision” obuhvata 4 oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa 2 operacione sale i prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i 2 dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata iz drugih gradova naše zemlje i inostranstva.

„Težeći da odgovorimo na povećane zahteve naših pacijenata, osetili smo potrebu za prostornim proširenjem. Sada se naš očni centar prostire na 600m2, što će nesumljivo omogućiti povećanje obima i kvaliteta naših usluga. Naš tim čine najbolji stručnjaci iz najeminentnijih ustanova Srbije, a njihovo višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija, najveća su garancija pacijentima koji nam pružaju svoje dragoceno poverenje.“ – istakla je dr Branka Ivošević.

Usluge koje pruža tim Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” su: lasersko uklanjanje dioptrije, ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja svih vrsta intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma, laserska zaštita vida kod dijabetičara, lečenje senilne degeneracije žute mrlje i mnoge druge. Lideri su u oblasti ugradnje multifokalnih intraokularnih sočiva za život bez naočara nakon 40-te godine. Više detalja možete pogledati na zvaničnom sajtu:

http://perfectvision.rs

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NADA

DECEMBAR 2018. IZAŠAO JE NOVI BROJ E-MAGAZINA RYL