in

YECKIE DESIGN CONCEPT

Kreativni koncept Yeckie je nastao 2017. godi­ne. Isplivao je iz jednog prstena od namotanog komada aluminijumske žice da bi dalje intri­girao ljubitelje lepog u malim stvarima… i tako se malo po malo budila želja za stvaranjem.

Unikatni komadi nakita i originalnih aksesoara se osmišljavaju tako da se mogu modifikovati u skladu sa stilom oblačenja i prilikama u koji­ma se žena nalazi.

Traganje za unikatnim kreacijama stvorilo je potrebu za jedinstvenim zadatkom ovog kon­cepta, a to je da izazove kreativnost žene u cilju buđenja njene spoljašnje i unutrašnje slo­bode i lepote.

Svaka sezona je inspirisana temom koja se nazire u detaljima i materijalima od kojih se iz­rađuju komadi nakita.

Tokom ovih šest godine predstavljala sam svoj brend kroz promocije na temu Rock and Road, Život je pozornica…To su priče koje žene nose na sebi i u sebi.

Rock and Road je imao za cilj da izazove čvrs­tu, savremenu urbanu modernu ženu, a u isto vreme da je zabavi.

Svaka žena koja nosi Yeckie prsten je druga bura!

Kolekcijom Život je pozornica sam imala ideju da oplemenim kostime dragih dama u uloga­ma koje su im dodeljene na pozornici koja je osvetljena onoliko koliko i one same isijavaju na njoj.

U narednom periodu je u pripremi promoci­ja novih komada nakita inspirisanih dodirom prirode – koristeći njene najlepše oblike u iz­vornom stanju nakit donosi nov izazov i besk­rajnu slobodu.

Proizvodi nastali u Yeckie Design Concept studiju dostupni su na društvenim mrežama Instagram i Facebook, u mom studiju-radio­nici Albanske spomenice 19, radnji Cream of Scandinavia – Nikole Spasića 2a, Jovanova 35 u Beogradu.

Instagram: yeckie_design_concept
Facebook: Yeckie Design Concept
studio@yeckiedesignconcept.com
Mobilni telefon: 063 103 77 12

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

SVESNO BIRAJTE NAJBOLJE ZA SEBE

ALHEMIJA SVETLOSTI