in

VISOKA SPF ZAŠTITA ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU KOJA NEGUJE KOŽU I ČUVA PLANETU

U SUSRET SUNČANIM DANIMA, BREND VICHY LANSIRAO JE DVA NOVITETA – CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY  FLUID SA ANTI-AGE EFEKTOM KOJI ISTOVREMENO ŠTITI KOŽU OD SUNCA I PREVREMENOG STARENJA I CAPITAL SOLEIL EKO MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SA FAKTOROM 50+ U EKOLOŠKOM PAKOVANJU SA 45 ODSTO MANJE PLASTIKE. PORED DRUGIH, DOBRO POZNATIH, PREPARATA IZ CAPITAL SOLEIL LINIJE, OVO SU UJEDNO I FAVORITI REGIONALNO POZNATE VODITELJKE I MUZIČARKE IDE PRESTER

Istraživanja pokazuju da svakodnevna izloženost UV zračenju, naročito u urbanijim sredinama, uzrokuje više od 80% znakova starenja kože, kao što su bore, fine linije i tamne fleke. U nameri da koži obezbedi optimalnu zaštitu od sunca, ali i zagađenja, brend Vichy, kreirao je naprednu anti-age formulu za svakodnevnu upotrebu –  Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid sa zaštitnim faktorom 50+ koji pruža efikasnu UVA i UVB zaštitu i snažno deluje protiv znakova fotostarenja.

Upravo ovaj novitet iz Capital Soleil linije bio je prvi izbor regionalno poznate voditeljke i muzičarke Ide Prester koja pazeći na svoju svetlu i izrazito nežnu kožu nikuda ne ide bez adekvatne zaštite od sunca.

Napredna Capital Soleil UV-AGE DAILY formula se sastoji od 4% peptida koji imaju sposobnost ponovnog pokretanja proizvodnje kolagena, 2% niacinamida (vitamina B3) koji redukuje tamne fleke i hiperpigmentacije, kao i probiotskih čestica koje, zajedno sa Vichy vulkanskom vodom, osnažuju prirodne odbrambene mehanizme kože. A tajna formulacije novog proizvoda je u NETLOCK, višestruko patentiranoj tehnologiji koja zadržava UV filtere u ultraotpornom filmu pružajući visok stepen UVA i UVB zaštite i nevidljivi finiš i prijatan osećaj na koži. Lagana, hipoalergenska formula, ne ostavlja lepljiv trag,  a pogodna je za sve tipove kože, čak i za osetljivu.

VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA KOJA NEGUJE KOŽU I NE UGROŽAVA MORSKI SVET

 

Da je u letnjim danima moguće nesmetano uživati na suncu uz korišćenje adekvatne SPF zaštite, potvrdila nam je i Ida Prester koja je u društvu svoje porodice, muža Ivana i sinova Roka i Rija, provela dva nezaboravna dana na mističnom ostrvu sa svetionikom, nadomak Istre, koje važi za mesto sa najlepšim zalascima sunca na Jadranu.

S obzirom na to da svi u mojoj porodici imamo veoma svetlu i osetljivu kožu, bez adekvatne SPF zaštite ne idemo napolje, a kamoli na ostvro gde smo čitav dan izloženi sunčevim zracima. Odabrani proizvodi Capital Soleil linije proizvoda za zaštitu od sunca omogućili su nam nesmetano uživanje u letnim radostima, bez pojave crvenila ili drugih promena na koži što nam je potvrdilo, da Vichy štiti i vrlo osetljivu kožu i u ovako ekstremnim uslovima”, objasnila je Ida.

U želji da, osim kože, zaštiti i morski svet, brend Vichy lansirao je Capital Soleil Eko mleko za zaštitu od sunca  sa faktorom 50+ koje dolazi u pakovanju sa 45% manje plastike, dok formula sadrži 94% biorazgradivih sastojaka bezbednih za podvodni svet. Zahvaljujući Meroxyl sistemu filtera deluje protiv širokog spektra UVA i UVB zračenja, pruža visoku zaštitu od sunca, dok hijaluronska kiselina hidrira kožu i do 24 sata, ostavljajući laganu, nemasnu teksturu nakon nanošenja, bez belih tragova.

Pored Capital Soleil noviteta, tu je i dobro poznato porodično pakovanje Capital Soleil Mleka za telo SPF30 namanjeno za kožu cele porodice, kao i lagana i sveža Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF50 obogaćena beta karotenom za ujednačeniji i naglašeniji ten.

Budući da #SvetlaStranaSunca postoji, pozivamo vas na savesno izlaganje suncu, uz prethodnu upotrebu adekvatne zaštite visokog stepena zaštite, koja će vaš boravak na otvorenom učiniti bezbednim.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MOĆ ČUDESNIH ETARSKIH ULJA

O PAMETI, DOSTOJANSTVU I PITOMOSTI