in

POVEŽI SE PONOVO SA UNIVERZUMOM

snezanaborisavljevic1PIŠE: SNEŽANA BORISAVLJEVIĆ
SERTIFIKOVANI PRAKTIČAR REKONEKTIVNOG ISCELJENJA I REKONEKCIJE
www.snowwhite333.com
sbsnowhite@gmail.com

Rekonekcija se primenjuje, kako kod ljudi, tako i kod životinja i biljaka. Ne postoji klasifikacija bolesti i simptoma, već se biće posmatra kao deo celine, i samim tim, samoisceljuje se u svim aspektima postojanja i ponovo povezuje (rekonektuje) sa sveopštom inteligencijom Univerzuma. S obzirom na to da sav život potiče od jednog izvora, za rekonektivno isceljivanje, razdaljina ne predstavlja prepreku. U praktičnom smislu, rekonektivno isceljivanje može se jednako efektivno praktikovati i na daljinu. Za razliku od pojma “lečenja” koje je vezano isključivo za simptome i dijagnostiku neke bolesti, pojam “isceljivanje” označava proces mogućnosti bića da se samoregeneriše, tj. da dođe do samoisceljenja.

Isceljenja nisu samo fizička, već su i mentalna, emotivna, spiritualna, menjaju pravac našeg života… I ne samo da ga menjaju, nego ga i ubrzavaju, jer shvatamo zašto smo ovde i onda se mnogo brže uživljavamo u tu ulogu, ako to želimo.

Praktičari Rekonekcije nisu klasični isceljitelji. Ono što je fascinantno kod Rekonekcije je da se isceljenja događaju, tako reći, uprkos nama. Naša uloga kao iscelitelja je, čini se, samo da otvorimo vrata. Na čoveku je da sam prođe kroz njih. Lepota je u tome – za praktičare – da naš ego ne može sebi pripisati zasluge, za pacijenta – da primi upravo ono što treba da primi.

Dr Eric Pearl je ovaj način isceljivanja nazvao Rekonekcija – ponovno povezivanje, upravo zato što je čovek nekada imao svest o tome da pripada i potiče iz nepreglednog, vibrirajućeg, harmoničnog polja, i da bismo se vratili u to stanje, samo treba da se setimo. Ova frekvencija u tome ima ključnu ulogu. Čitav univerzum, pa samim tim i planeta zemlja, penju se na višu frekvenciju. Hteli mi ili ne, to se događa i nama. Rekonektivno iceljivanje nam pomaže da „uskočimo u taj voz”. Dozvolimo sebi da postanemo ponovo onakva bića kakva smo zamišljena da budemo – srećna, zdrava, svesna.

Naučno priznato i podržano, rekonektivno isceljivanje označava povratak u optimalno stanje ravnoteže.

Svi smo svesni, pa čak i najveći skeptici, da živimo u vreme velikih promena. U toku je kvantni skok u ljudskoj evoluciji. Rekonekcija je način da „uđemo u taj voz“ i nastavimo dalje, da stignemo tamo odakle smo, zapravo, pošli – tamo gde pripadamo. Da li ćemo ući ili ostati da čekamo neki drugi, zavisi od nas samih.

Posmatrati ljude nakon Lične Rekonekcije, i sve povratne informacije koje dobijam od zadovoljnih klijenata, čine me srećnom, jer za Rekonekciju su potrebni – Univerzum, praktičar kao most, preko koga klijent dobija ono što Univerzum smatra da je za osobu najbolje. Ovde EGU nema mesta. Želite li nazvati TO nešto – Univerzum, Izvor, Ljubav ili Bog – ostavljam Vama.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

VIBRACIJA BEZUSLOVNE LJUBAVI

MOJA ČUDESNA AFRIKA