in

PODRŽI ME!

PIŠE: ANIMA MUNDI

Homo homini medicamentum est. – Čovek je čoveku lek.

Na pragu smo najveselijeg meseca u godini, decembra, kojem se svi radujemo. Te sitne radosti uveseljavaju našu dušu, podižu naš Duh i čine ga krepkim i jakim. Na početku smo meseca kojim se završava ciklus i počinje novi. Ovo je mesec u kojem se najviše daruje, voli, oprašta, ljubi, podržava. Pred nama su dva Božića (katolički i pravoslavni) i, između njih, Nova godina. Eto razloga za radost i poklone.

Osećam miris šrudle od jabuka sa cimetom, kuvanog vina, osećam sneg pod prstima, borovinu koja miriše i osvaja, intuitivno osećam silu koja me podržava na zacrtanom putu.

Kako završiti godinu i ući u novu, nego podrškom u svakom smislu. Zato tema decembarskog izdanja našeg i vašeg čarobnog e-magazina nosi naziv „Podrži me!“. Kocepcija e-magazina je naša podrška na vašem putu ličnog rasta i razvoja. Na putu na kojem sagledavate sebe, sebe kroz druge, podrška smo vam da stvorite svet kakav želite da živite, tu smo da jačamo volju i otvaramo puteve, dajemo ideje, ulivamo nadu. Važno je da smo tu i u ovom obliku.

„Samo budi tu“ – reči su žene kojoj je potrebna podrška. Nekada je dovoljan samo jedan pogled, reč, sugestija, dodir, i shvatate da niste sami, da je vaš izabrani put pravi, autentičan, da pripada vama.

Moj lek su ljudi, moj opijum su ljudi, moji prijatelji, koji kao perle na bisernoj ogrlici krase mene. „Prijatelji su ljudi koji vam pomažu da budete ono što jeste“ i bez njih ja ne bih bila ovo što danas jesam, bez njih, ja bih bila neko druga, ja ne bih bila JA. Hoću da im kažem koliko ih volim i koliko mi je njihovo prijateljstvo dragoceno.

Magija sveta je bila presudna i u ovom broju da napravi čaroliju koja je kroz reč i iskustvo stigla iz Italije, Arfike, Ciriha, Srbije, Amerike. Rame uz rame, odazvale su se i urednice Blic žene,  web portala Antistres vodiča, Kreativistike, ReDuše, Zaokreta, Coaching Magazina, urednice emisija Art magazin i Prepoznavanje, da nam kroz svoje iskustvo i rad predstave i druge kanale i prijatelje koji su uz nas na putu do nas samih.

I još Vas samo molim da napišite pismo Svetu, Deda Mrazu, sebi, napišite želju na kojoj ćete u 2016. godini raditi srcem i dušom, tražite od  Univerzuma, Boga, Deda Mraza, prijatelja ili RYL da budu uz vas.

„Ako nešto dovoljno jako želiš, cela Vaseljena se uroti da ti pomogne da to ostvariš.“
Paolo Koeljo

„And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.“

Srećna vam Nova 2016. godina i hvala Vam što ste naša podrška.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

HOPSAM I ODLIČNO MI JE!

SVET U KOM JE SVE MOGUĆE