in

NEOGRANIČENO POLJE KREACIJE

PIŠE: CECA MARJANOVIĆ, ČITAČ VREMENSKIH LINIJA

Protekla godina je bila, u najmanju ruku, čudna, ali nam je i dala vremena da sagledamo koji su nam to prioriteti, pa smo saznali svašta novo o sebi. Čuli smo unutrašnji glas, a taj glas je ono što u narednom periodu moramo da slušamo ako želimo da živimo ispunjenim životom i savladamo stres koji je njegov sastavni deo.

Kada je svet u martu stao, znala sam da ja ne smem, pa sam provodila sate i dane u bezvremenskom prostoru i prati­la ne samo šta se dešava sada, već šta će se dešavati u narednom periodu. Sve­dočila sam prodorima klijenata koji su, uprkos okolnostima, donosili odluke koje su ih vodile u željene ishode. Rasli smo. Pokrenula sam seminare, individualne sesije, kako bi većem broju ljudi dočarala kako se otvara potencijal kada aktiviramo vreme. Tako je i nastao program „Tvoja ak­tivacija vremena“. To je veliki transforma­tivni program kroz koji se vraća poverenje u sebe i svoju intuiciju. Volim da posadim nove ideje, zalivam ih i osetim kako ras­tu. Proleće je idealno vreme za pokretanje nove energije i zbog toga je moje omiljeno godišnje doba.

Rođena sam u martu. Taj Ovan u meni pokreće i aktivira vreme i sve mogućnosti u njemu. Znam da sam na startnoj liniji, osluškujem kako mi vetrovi šapuću da vreme nije stalo, vidim kako se boje oko mene prelivaju u neograničeni prostor koji se zove stvaralaštvo.

Ono što najviše volim je da naučim ljude da pokrenu svoju in­tuiciju, da je prate, da joj veruju. Ona je kao iznenadni, lagani vetar – dođe i prođe za tren. Kada se oslobodite svojih okova i raširite ruke za darove koje vam Univerzum šalje, tada živite svoju svrhu.

Iz neograničenog polja kreacije dobićemo tačno onoliko ko­liko smo spremni da primimo. Potrebno je malo vere, odluka i snaga da započeto izguramo do kraja. Samo moramo ura­diti ono što je do nas.

Osluškujte svoje telo i osetite impulse koje vam šalje. Čak i nervoza, koja može da se javi iznenada, može da bude sig­nal da se u vašoj podsvesti rađaju nove ideje. Zabeležite te nasumične misli koje se jave i nemojte odmah da ih odbacite ukoliko vam se čine sulude, jer nijedna misao nije slučajno tu. I nije se, nipošto, slučajno javila baš vama. Ideje hrani­mo razmišljanjem o njima, te smišljanjem načina kako da ih pretvorimo u stvarnost. Možda vreme realizacije nije pravo, ali za razmišljanje i planiranje nikada nije previše rano. Za­mislite da vas jedna takva, nasumična, gotovo neuhvatljiva misao u obličju ideje dovede do ostvarenje sna.

Možda baš ovaj mart bude vaš smart start.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

MUDROST I UMETNOST LJUBAVI I PUTOVANJA

WISH YOU WERE SMARTER? TRY PRACTICING CURIOSITY AND OPENNESS