in

KAKO ĆEMO LETETI KROZ HOROSKOPSKE ZNAKE U JUNU

PIŠE: JELENA SIMUNOVIĆ
FOTOGRAFIJE: PIXABAY.COM

OVAN

Jun će prestavniku prvog znaka u zodijaku biti naklonjen. U junu će mnogi Ovnovi ući u bolje finansjiske, ljubavne i poslovne prilike. Nove or­ginalne ideje će im donositi bolje finansije, a na nekom putovanju, izletu ili preko prijatelja, mogu sresti ljubav, avanturu, ili u najmanju ruku, oso­bu suprotnog pola, koja ih može osvojiti.

Savet: Važno je da pazite u šta ulažete, da vas ne dotiču razna spletkarenja, kao i da vodite ra­čuna da ne izgubite u nekoj prodaji ili da se ne iskomplikuje.

BIK

Bikovi će u junu doživljavati transformacije. Mnoge stvari će im biti jasnije, kako po pitanju ljubavnih odnosa, tako i po pitanju posla. Da li treba da ostanu u braku ili vezi, ili da to zauvek napuste. Ako u ovom periodu budu sami na od­moru, biće to odmor u pravom smislu reči, ali i introspekcije. Ovo je period kad neke menadžer­ske sposobnosti dolaze do izražaja kod Bikova. Puno dogovora o novim poslovima i aktivnosti za naredni period.

Savet: Izbegavati sumnjive poslove i berzanske manipulacije. Dobri aspekti za saradnju sa ino­stranstvom.

BLIZANCI

Odlican period kako za financije, tako i za ljubav. U ovom periodu, ne slušajte sugestije sa strane, pogotovu starijih članova porodice, koji mogu vršiti pritisak ili vam izazivati nervozu. Što se partnerstva ili veze tiče, gledajte da neke stvari ne tajite, jer se mogu otkriti. U ovom periodu bi­ste mogli planirati neki lep odmor sa partnerom, koji bi vaš odnos dodatno učvrstio.

Savet: Ne trošite više nego što imate i ne pove­ravajte se svakome.

RAK

Jun će za Rakove biti mnogo bolji nego do sada. Saturn i Pluton su vam slali malo teže uticaje, ali od juna bi taj uticaj trebao da slabi, pa vas oče­kuje bolji period i na partnerskom, finansijskom i privatnom polju. Od sredine juna, doživljavaćete ponovo ljubav sa starim partnerom ili ćete brač­ne odnose poboljšati. Od 13. juna bi trebalao da pazite na neke poslovne komunikacije da ne bi došlo do konflikta. Takođe, Rakovi bi trebali u periodu od 12. juna više obratiti pažnju na svo­je saradnike i na izjave o njima, jer im to može stvoriti problem.

Savet: Prepustite se ljubavi i emocijama.

LAV

Lavovi će ovoga leta ,,leteti”, pogotovu kad Ve­nera uđe u vaš znak 13. juna. Tad će mnogi po­želeti da dele vreme, da se druže ili budu na bilo koji način u blizini Lava. Ono što vam se smeši je i susret sa jednim Ovnom, a to može biti baš dobra kombinacija, prijateljstvo, ljubav. Što se novca tiče, biće i novca, a posebno za one koji su na neki način u sportu ili umetnosti.

Savet: Izbegavajte nepotrebna trošenja posle 10. juna.

DEVICA

Jun će Devicama doneti dosta prijatnih susreta, a to se prvenstveno odnosi na neka kraća pu­tovanja. Device će u ovom periodu imati mo­gućnost da ,,lete” na krilima nekih starih ljubavi, a moguć je ulazak i u neku vezu preko posla ili poznanstvo preko prijatelja.

Savet: Čuvajte se intriga i spletkarenja, to vas može uvesti u neprijatnost, takođe ne ulazite ni u kakve kredite i pozajmice.

VAGA

Ovaj period Vagama će biti naklonjen što se tiče emotivnog polja, slobodne Vage imaće bar dve osobe koje će im zaokupiti pažnju. U ovom peri­odu, Vage i putem društvenih mreža mogu ući u novo poznanstvo, koje se može pretvoriti u lju­bav. Što se tiče posla i novca, dobri su aspek­ti za novac od nekog honorarnog posla ili neki iznenadni dobitak, od vraćanja nekog duga na koji niste računali, kao i novac od igara na sreću, i to sredinom juna.

Savet: Uđite u komunikaciju i pregovore sa strancima, jer su povoljne šanse za posao.

ŠKORPIJA

Za Škorpije u ovom periodu juna bi važilo upozo­renje da ne ulaze u konfliktne situacije sa rođa­cima i prijateljima, napeti aspekti će im donositi takva iskušenja. Sredinom juna, Škorpije će sre­sti osobu sa kojom su bili jako bliski u prošlosti. Otkriće i neke istine kako se nisu trebale poneti prema toj osobi. Naravno, to joj neće priznati.

Savet: Imate aspekte za odličnu saradnju i nove poslove sa inostranstvom, a posebno sa preko­okeanskim zemljama.

SRELAC

Pripadnicima ovog znaka jun donosi dosta komunikacija, ali i iskušenja da budu pogreš­no protumačene njihove reči. U ovom periodu, posebno bi trebalo da izbegavaju posete bol­nicama, kao i mesta vezana sa tugom, jer ste podložni skupljanju loših energija. Na polju fi­nansija, od 13. juna je mnogo bolja situacija, a i savetuju se da promenite svoj dosadašnji posao ili počnete da radite još neki posao honorarno.

Savet: Izbegavajte rasprave sa nadređenima, promenite način ishrane i pojačajte fizičke ak­tivnosti.

JARAC

Planetarne pozicije za Jarčeve neće biti baš po­voljne što se tiče emotivnih stanja i odnosa u prvoj polovini juna, tada će malo i neki partner­ski odnosi zahladneti, ali to neće dugo trajati. Već u drugoj polovini meseca, imate aspekte koji mogu govoriti o strasnom susretu sa ne­kim vodenim znakom. Moguća komunikacija sa jednom zanimljivom Ribom. Što se finansija tiče, očekujte prilive sa nekoliko strana. Poslo­vi sklopljeni s inostranstvom u ovom periodu mogu biti vrlo dobri.

Savet: Izbegavajte alkohol i vodite računa o do­kumentima.

VODOLIJA

Za predstavnike ovog znaka, jun će biti vrlo in­teresantan, osim što ćete privlačiti pažnju va­šim šarmom, imaćete priliku da posle 10. juna na nekom putovanju sretnete vrlo interesantnu osobu, koja će zaokupiti vaša interesovanja, a dosta Vodolija u ovom periodu će ući u veze ili avanture. Što se posla tiče, posebno će biti uspešne Vodolije vezane za marketing, medije ili turizam. Neke od Vodolija imaće priliku za novi posao. Prihvatite je.

Savet: Proverite krvnu sliku, vodite računa o ishrani i čuvajte se u saobraćaju.

RIBE

Jun će Ribama doneti dosta razmišljanja šta uraditi sa svojim emotivnim životom, neki će baš u ovom periodu doneti i važne odluke. U svakom slučaju, poruka je da dobro razmislite. Za slobodne Ribe, sledi poznanstvo sa mlađom osobom na nekom javnom skupu. Dobar period za kupoprodaju nekretnina. Posle 6. juna, mo­guće je gostovanje u inostranstvu ili neko struč­no usavršavanje.

Savet: Nikom ne pozajmljujte novac, proverite krvnu sliku, kao i nivo šećera u krvi.

ŠTA MISLITE?

100 Poena
Upvote Downvote

NJEGOVO VELIČANSTVO: PEČENO PILE

ВЕРА